Czateria...cd
Beny napisał(a):Znacie kogoś kto ma taką honde,bo zastanawiam się czy puści mnie to z torbami przy pierwszej awarii
Lubisz zabytki
nemi napisał(a):Ehhh, 1,5 h już w pracy i nie mogę się połączyć z maszyną zdalną . Co za masakra.
Zostałbym rozstrzelany przez powieszenie gdyby ktoś nie mógł się zalogować u mnie w robicie przez więcej niż 10 minut – fajnie tam macie
Gib napisał(a):Dozbieraj do SH-AWD

Byłem zakochany w tym samochodzie i poważnie brałem go pod uwagę – jest świetny. Klientka ma z samego początku produkcji i jeździ do tej pory czyli 13 lat. Nie ma chęci zmieniać a samochód co roku jedzie tylko do ASO na przegląd i wymianę rzeczy eksploatacyjnych
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Podrzuć info na co ta reklamacja 
A ja dziś home working, ostatnie 2 tygodnie zostały i jeszcze się okazało że mam jechac w poniedizałek na Cebit.....
A ja dziś home working, ostatnie 2 tygodnie zostały i jeszcze się okazało że mam jechac w poniedizałek na Cebit.....
..::Born To Rise Hell::..
To i tak lepiej od Subaru – pierwszą reklamację złożyliśmy po 500km a usterkę usunięto przy przebiegu ~2000km 
Trusted computing – Yes or No?
przecież to młode autoloockas napisał(a):Lubisz zabytkiMogę podpytać, na forum Toledo jeden znajomy się przesiadł na takiego Legenda. Będzie już ze 3 lata.

-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
Pomagałem kumplowi kupić H w kombi 1.9 150KM własnie w jakimś pakiecie OPC chyba, środek – podobne kubełki, ogólnie wszystko mająca wersja. Niestety Kubelki są za waskie dla mnie, nie jechało mi się tym dobrze, ale wrażenie robiło to pozytywne.
Do Radomia to ja bym po auto nie pojechał
, zwłaszcza po szwajcara 
Do Radomia to ja bym po auto nie pojechał
..::Born To Rise Hell::..
OPC, a OPC Line to nie to samo.
To był przykład modelu, nie egzemplarza. O Radomiu też sporo słyszałem
http://autokult.pl/277,opel-astra-ii-op ... i-problemy
Niestety nie wiele w tym artykule jest o skręcaniu
Dalej nie mam przekonania
JohnnyB napisał(a):Do Radomia to ja bym po auto nie pojechał , zwłaszcza po szwajcara
To był przykład modelu, nie egzemplarza. O Radomiu też sporo słyszałem
Gib napisał(a):jeśli liczysz na frajdę w zakrętach jak w clio sporcie czy nawet megane to nie tędy droga zdaje się.
W październiku 2005 roku Opel zabrał Astrę OPC na Nürburgring, a za sterami auta posadził niemieckiego kierowcę wyścigowego Manuela Reuter. Efekt? Rekord w klasie kompakt – 8 minut 35,93 sekundy.
Jak już wyżej wspominałem fani szybkich hatchbacków zwykle decydują się na zakup Hondy Civic Type-R, Renault Mégane RS lub Volkswagena Golfa GTI. Opel Astra OPC nie cieszy się tak dużą popularnością jak jego konkurenci, choć tak naprawdę wcale sobie na to nie zasłużył. Potwierdza to choćby czas w jakim auto przyspiesza do pierwszej setki, a robi to w zaledwie 6,4 s. Wszystkie wymienione wyżej modele przy starcie ze świateł nie mają z Oplem szans.
http://autokult.pl/277,opel-astra-ii-op ... i-problemy
Niestety nie wiele w tym artykule jest o skręcaniu
Dalej nie mam przekonania