Dopisano 12 mar 2017, 18:18:
Takze jakbys to zapodał w jakis grafit czy gunmetal było by jedwabiście

www.mazdaspeed.pl
franek74 napisał(a):Piter5700 napisał(a):Zastanawiam się jeszcze czy pod kolor dekielków nie pójdą też zaciski i bębny hamulcowe...![]()
wtedy to będzie doJak to zrobisz to Cię
![]()
Piter5700 napisał(a):franek74 napisał(a):Piter5700 napisał(a):Zastanawiam się jeszcze czy pod kolor dekielków nie pójdą też zaciski i bębny hamulcowe...![]()
wtedy to będzie doJak to zrobisz to Cię
![]()
Czyli mówisz że lepiej zostawić czerwone?
Piter5700 napisał(a):rafał88 napisał(a):Łeee corneTak jakby na klockach stał
![]()
Przemalunkowuj tooo
![]()
Mało brakowało żebym się do białych przekonał![]()
Bo czarne mi się w sumie nigdy nie podobałyi podczas jazdy pewnie w ogóle nie robi efektu, bo felgi z oponami się zlewają, ale kupiłem już te czarne bo była okazja i miałem zamiar przemalować
![]()
Ale po założeniu stwierdziłem, że to jest to...idealne dopełnienie mojego projektu
na żywo wygląda dużo lepiej
![]()
Pewnie jasne felgi bardziej by się wyróżniały, ale te mi jakoś bardziej pasują do wszystkich czarnych dodatków
Piter5700 napisał(a):Jak Madzia wróci od lakiernika to wysyłam ją od razu jeszcze na przyciemnienie szyb
Niron napisał(a):Na czarno będą progi? Nie lepiej w kolor auta?
dawid075321 napisał(a):Niech zostaną czarne. Przynajmniej coś innego niż reszta
Nicole napisał(a):Piter5700 napisał(a):Jak Madzia wróci od lakiernika to wysyłam ją od razu jeszcze na przyciemnienie szyb
Lepiej późno niż wcale![]()
Swoją drogą pierwszy raz spotkałam się z tym, że to firma przypomina o tym, że ważność bonu za niedługo przepada
Piter5700 napisał(a):Wczoraj wróciła
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości