Czateria...cd
Chciałem zaproponować rebranding ewentualnie zakupionej multipli.
Jako ze to klub mazdy to proponuję wymienić oznaczenia na znaczki mazdy a model przemianować na WDX albo WD-40
Jako ze to klub mazdy to proponuję wymienić oznaczenia na znaczki mazdy a model przemianować na WDX albo WD-40
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Stąd też miedzyinnymi moja propozycja. Zlot miłośników marki Mazda zorganizowany przez klub MAZDASPEED a jedyną mazdą na zlocie pośród różnych Renault, Subaru i Opli będzie nasza Mazda Fiatella WD-40
Pozdrawiam, Tomek
Ich tyle w Polsce jest?
Tylko powinni te paskudne polifty wygonić ze zlotu![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

Tylko powinni te paskudne polifty wygonić ze zlotu
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

"Zaprojektowałem " naklejkę przeciwsłoneczną na szybę
Czy już drukować?

![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

Faktycznie na tylną szybę trzeba zrobić taką jak Johnny mówi 

A ja dziś kółka zmieniłem i odkryłem niestety niedomagania osłony przegubu wewnętrznego, trzeba będzie kupić zgrzewkę soku pomidorowego i jechać do mechanika 

No ja jutro śmigam przerzucić oponki na lato już. No risk no fun.
Mini dojeździ do kwietnia, potem 2 tygodnie bezrobocia to będzie czas również na wymianę oliwy w skrzyni
Mini dojeździ do kwietnia, potem 2 tygodnie bezrobocia to będzie czas również na wymianę oliwy w skrzyni
..::Born To Rise Hell::..
Muszę też zgłosić się do jakiegoś spa i wyszorować porządnie Łopla z każdej strony bo po zimie zapuścił się strasznie.