Czateria...cd
Próbowałem wczoraj w Scenicu zlokalizować przycisk/śrubę/wihajster czy cokolwiek co pozwoli zwolnić koło zapasowe które jest pod samochodem. Poległem
Trzeba będzie jednak odtworzyć instrukcję...
loockas napisał(a):Próbowałem wczoraj w Scenicu zlokalizować przycisk/śrubę/wihajster czy cokolwiek co pozwoli zwolnić koło zapasowe które jest pod samochodem. PoległemTrzeba będzie jednak odtworzyć instrukcję...
Ja tak zaciągnąłem roletę. Po paru chwilach dałem sobie spokój z próbą odsłonięcia bagażnika i przeczytałem instrukcję. Okazało się, że nawet dobrze się do tego zabrałem, ale troszkę mocniej trzeba to robić (aż kliknie). Nawiasem mówiąc jest to jedyna rzecz w moim samochodzie, którą uważam za totalnie bez sensu.
Jeśli po zatrzymaniu ktoś będzie pomagał pchać by odciążyć rozrusznik to byłoby ok.
Pluję sobie w brodę, że od razu nie powiedziałem człowiekowi "biorę" kiedy padła propozycja
Pluję sobie w brodę, że od razu nie powiedziałem człowiekowi "biorę" kiedy padła propozycja
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.