Tutaj się witamy
Roos napisał(a):Witam wszystkich,
Od niecałych dwóch miesięcy jestem szczęśliwą posiadaczką Mazdy 3
Niektórzy mogą mnie znać, jako żonę aliena(alien2023)
![]()
pozdrawiam serdecznie!
Witaj żona aliena 8-)
Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Witajcie,
od wczoraj jestem szczęśliwą posiadaczką pierwszego w życiu samochodu, czekam jeszcze na wydanie prawa jazdy i zaczynam przygodę z Mazdą 3
)) Z wielką przyjemnością będę słuchała Waszych rad, o ile będziecie chcieli mi je dawać!
Pozdrawiam Was serdecznie i do usłyszenia,
Malenika
od wczoraj jestem szczęśliwą posiadaczką pierwszego w życiu samochodu, czekam jeszcze na wydanie prawa jazdy i zaczynam przygodę z Mazdą 3
Pozdrawiam Was serdecznie i do usłyszenia,
Malenika
-
malenika

witam
od kilku dni jestem posiadaczem niebieskiej Premacy i postanowiłem zarejestrować się na forum
pozdrawiam Andrzej
od kilku dni jestem posiadaczem niebieskiej Premacy i postanowiłem zarejestrować się na forum
pozdrawiam Andrzej
-
olbrajt
Witam Wszystkich serdecznie.
Nie dawno kupiłem swoją Madzię 6 z silnikiem 2,0 147 KM (jeżeli dobrze kojarzę LFF7) po lifcie z 2005 roku
Nie dawno kupiłem swoją Madzię 6 z silnikiem 2,0 147 KM (jeżeli dobrze kojarzę LFF7) po lifcie z 2005 roku
- Od: 21 wrz 2006, 17:09
- Auto: Mazda6 GH 2.0 LF-DE
Witam.
Dziękuję za możliwość korzystania z forum jeszcze przed posiadaniem auta.
Przed zakupem zgłębiłem wiedzę o nowej Maździe 3 . Wszystkie informacje zawarte na forum były bardzo przydatne .
Ze swej strony , będę dzielił się z Wami opinią o użytkowaniu nowego auta.
pozdrawiam.
Tomasz
Dziękuję za możliwość korzystania z forum jeszcze przed posiadaniem auta.
Przed zakupem zgłębiłem wiedzę o nowej Maździe 3 . Wszystkie informacje zawarte na forum były bardzo przydatne .
Ze swej strony , będę dzielił się z Wami opinią o użytkowaniu nowego auta.
pozdrawiam.
Tomasz
Witam jestem Mariusz z Przemyśla. Posiadam Mazde 323f ba od roku i czas zaczac korzystac z porad bardziej doswiadczonych 
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
mariuszx111