radzi89 napisał(a):Faktycznie chyba można zdemontować skrzynie biegów. Dokładnie nie pamietam ani specjalnie sie na tym nie znam.
Tak, między innymi skrzynia
www.mazdaspeed.pl
loockas napisał(a):Do tej pory wszystkie auta które miałem bezwypadkowe i w dobrym stanie pochodziły z prywatnych rąk. [...] Auto kosztujace X u handlarza i X od prywatnego wlasciciela nie może byc tym samym samochodem. Handlarz to nie wolontariat [...] Odstępstwem od mojej zasady sa oferty autoryzowanych dilerów, ale tam cena jest X+Y.
brii napisał(a):2004 – P9X 701 czyli ten który ponoć miał eksplodować nim kierowca zdąży nacisnąć przycisk START
Jeździ do tej pory 715 był po lifcie i ze skrzynią 6B.
Xenocyd napisał(a):chciałem się pochwalić, że ja dalej nie zacząłem jeszcze weekendu
Paweł napisał(a):Właśnie chciałem pytać, czy miałeś z nim jakieś przeboje. "U mnie" jest już 715, ale podejrzewam, że ma ze sobą jakiś problem – na luzie, po dodaniu gazu, w zakresie 1500-2000 rpm wpada w wyczuwane wibracje – i zastanawiam się, czy to już, czy jakaś pierdoła.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości