Może mi przejdzie, a jeśli nie, to chyba bym myślał o przyprowadzeniu z zachodu... U nas już wiem jak jest – nie chcę znów trafić na wałek handlarza.
Czateria...cd
Krzemol1994 napisał(a):Ale za to ma jedyne słuszne V6
Nawet bym łyknął taką GT, ale ich w 3.2 prawie nie ma
Dopisano 11 mar 2017 19:22:
EDIT: Kurde...

Nemi ta http://nl.ww3.autoscout24.be/classified ... asrc=st|as ? Potargować się zawsze można
Wyślę Tobie na lawecie
Loockas Ta GT chyba była bita od strony pasażera. Nie zaznaczone ze bezwypadkowa wiec raczej ma coś na sumieniu

Loockas Ta GT chyba była bita od strony pasażera. Nie zaznaczone ze bezwypadkowa wiec raczej ma coś na sumieniu
"Życie jest jak badziewie na kole – raz na górze, a raz na dole."
Sprzedam, Ford Fokus tytanium 2013, PB.klik w link
-
Zoom -Zoom from Belgium
- Od: 26 mar 2010, 14:31
- Auto: Było CP,
Była M6 GH
Jest MX-5NBfl
Jest M3 BM Sport 2.2 Diesel Sedan.
loockas napisał(a):Nawet bym łyknął taką GT, ale ich w 3.2 prawie nie ma
Bo ciężko o Alfy z ostatnich lat produkcji Busso. 156 poliftowych V6 widziałem dosłownie kilka sztuk, z 166 FL też jest ten problem – bywa, że przez kilka miesięcy nie widać żadnego egzemplarza, same Diesle. W GT też nie jest łatwo niestety.
Marianek napisał(a):Nemi ta http://nl.ww3.autoscout24.be/classified ... asrc=st|as ? Potargować się zawsze możnaWyślę Tobie na lawecie
![]()
![]()
Ta, ta.
Piękna maszyna, chociaż bym wolał mniej brudzący się kolor.
Niestety nawet gdybym zrobił przegląd swoich kont walutowych, to bym chyba nawet tej końcówki nie uzbierał. A to i tak kasa na wakacje
loockas a może RX 8
Szukać tylko z bardzo dobrą budą w niskiej cenie, najlepiej polifta. Potem kupić w ASO nowy silnik, włożyć i masz bandytę odpychającego się jak należy 

"Życie jest jak badziewie na kole – raz na górze, a raz na dole."
-
Zoom -Zoom from Belgium
- Od: 26 mar 2010, 14:31
- Auto: Było CP,
Była M6 GH
Jest MX-5NBfl
Jest M3 BM Sport 2.2 Diesel Sedan.
Kurczę, brera też jest fajna. Ale czy by się dało tam włożyć wózek, to mam wątpliwości. No i drogo, drożej niż 159.
Jest jeszcze jakieś fajne auto do 20-25k, które ma 4-5 miejsc i jest nietuzinkowe?
Jeszcze bym mógł jeździć deltą (ale mniej mi się podoba), tylko jest mniejsza podaż i też są droższe od 159. Jednak alf wyszło dużo i ceny są niższe. Myślę, że za 20k mógłbym kupić na moje potrzeby jakiś egzemplarz, a inne auta niestety już są droższe.
Jest jeszcze jakieś fajne auto do 20-25k, które ma 4-5 miejsc i jest nietuzinkowe?
Jeszcze bym mógł jeździć deltą (ale mniej mi się podoba), tylko jest mniejsza podaż i też są droższe od 159. Jednak alf wyszło dużo i ceny są niższe. Myślę, że za 20k mógłbym kupić na moje potrzeby jakiś egzemplarz, a inne auta niestety już są droższe.
Nie szukam ideału. To jest auto do czochrania się o betonowe słupy w garażach podziemnych, dostające w elementy karoserii wózkiem sklepowym itd. Mój Ropuch to truposz, ale do pracy mnie wozi i go lubię, chociaż rdza aż się sypie. 10.000 rocznie przebiegu musi też znieść, więc nie tak strasznie, tylko w trudnych, miejskich warunkach.
159 ma maksymalną już długość – jak miałem mondeo, to musiałem się ostro szczypać pod domem, bo mam dość wąsko. Na raz nie mogłem wyjechać chyba nigdy, a golfem prawie 4.6 m długości już mi się ta sztuka udaje, tylko wjeżdżam na dwa razy
.
159 ma maksymalną już długość – jak miałem mondeo, to musiałem się ostro szczypać pod domem, bo mam dość wąsko. Na raz nie mogłem wyjechać chyba nigdy, a golfem prawie 4.6 m długości już mi się ta sztuka udaje, tylko wjeżdżam na dwa razy
Co do rx8 to Kojot ma tam kilka ładnych sztuk na sprzedaż.A może GP abarth/MiTo 1.4t? Tylko nie wiem czy w budżecie .
Boźe,daj mi cierpliwość,bo jak mi dasz siłę,to ich wszystkich rpzp...le
Marianek napisał(a):loockas a może RX 8
Myślę o tym, ale na zabawy w swap nie mam czasu. Auto ma być gotowe do jazdy. Poza tym nie wiem czy się coś w tym świecie zmieniło jeżeli chodzi o speców od Wankla, ale nie uśmiecha mi się dymać za każdym razem 300km+ do Kojota
nemi napisał(a):To jest auto do czochrania się o betonowe słupy w garażach podziemnych, dostające w elementy karoserii wózkiem sklepowym itd.
kup se astrę 3
Beny napisał(a):LegacyIV
Przyznam, że bym nie wpadł na to.
Ma to jednak kilka wad – na oko jest strasznie duże, na ogół jest to kombi, a ja nie lubię się odnosić z byciem ojcem i starym dziadem (już jedno kombi z prawdziwej potrzeby mam). I wada największa: ja się za tym nie oglądam na ulicy. Do tej pory kupowałem auta ze względów praktycznych – stosunek ceny do otrzymanego produktu, ceny i dostępność części itd. Wygląd nigdy nie był specjalnie brany pod uwagę. A teraz zamarzyłem o czymś fajnym – może mieć mało miejsca, bez sensu dziurę do bagażnika czy inną wadę, ale fajnie gdyby to było dzieło wzornictwa przemysłowego
Neonixos666 napisał(a):nemi napisał(a):To jest auto do czochrania się o betonowe słupy w garażach podziemnych, dostające w elementy karoserii wózkiem sklepowym itd.
kup se astrę 3
Mam focusa. Moim zdaniem auto lepsze. Lepiej nic nie robić niż zmieniać na coś takiego
Ja szukam marzenia do zrealizowania, a nie astry
To szukasz marzenia czy auta do obijania się i czochrania po słupkach? Jak porównujesz starego fokusa do astry 3 to spoko. 

nemi napisał(a):Może w jakiejś specjalnej wersji, ale też nie wiem czy by mnie przekonało.
Filtrując alle/otomoto bardzo często mi się jakieś turbo benzynowe astry pokazują. Niektóre nawet mają znaczek OPC. I wszystko cacy póki nie zobaczę tego wnętrza