Od kilku miesięcy poszukuję swojego pierwszego auta i będąc szczerym, zakochałem się w Maździe 3. Niestety do tej pory trafiałem na niezbyt uczciwych handlarzy, którzy potrafili kłócić się z mechanikami na przeglądzie i wmawiać mi, że jeżeli nie będę ruszał parch na lakierze, to nic się dalej dziać nie będzie.
Mimo wszystko nie rezygnuję i znalazłem taką oto ofertę:

Auto jest od osoby prywatnej, sprowadzone w 2015 roku do Polski z Niemiec. Właścicielka już na początku rozmowy zaznaczyła, że w pierwszych miesiącach posiadania auta miała stłuczkę parkingową i wymieniła przedni zderzak.
W związku z tym chciałbym prosić kogoś z forumowiczów, którzy mieszkają w Bielsku o pomoc we wstępnym przeglądzie auta. Podróż do BB jest dla mnie dość karkołomna (rowerem szybciej dojadę niż transportem publicznym

PS Ostatnio wróciłem z Izraela. Można oszaleć ze szczęścia. Tam co drugie auto to Mazda 3, choć preferują sedany. I większość to BK, bo przez klimat auta im nie rdzewieją, więc jeżdżą nimi aż już nie będzie czego obijać (w Polsce wbrew pozorom mamy wysoką kulturę jazdy).