Mam pytanie czy ktoś wymieniał odtwarzacz w dachu?
Kupiłem auto bez pilota i słuchawek. Jak sprawdziłem cenę nawet zamiennika, to wychodzi mi na to, ze biorąc pod uwagę ograniczenia fabrycznego odtwarzacza (region 1), to moze prościej jest założyć coś innego i mieć święty spokój ze zgrywanie płyt bez regionu? Teoretycznie zabieg powinien byc w miarę tani, ponieważ instalacja w aucie juz jest. Dobrze kombinuję?
Wymiana fabrycznego DVD
Strona 1 z 1
Zagłówki fajny patent nie ma kłótni kto co chce oglądać
Pewnie kupiłbym zagłówki z LCD, ale mając już fabryczny sprzęt na suficie warto chyba wykorzystać założone juz okablowanie. Cały montaż ograniczony będzie praktycznie do minimum.
Pewnie kupiłbym zagłówki z LCD, ale mając już fabryczny sprzęt na suficie warto chyba wykorzystać założone juz okablowanie. Cały montaż ograniczony będzie praktycznie do minimum.
- Od: 26 lut 2017, 15:59
- Auto: Mazda CX-9 3.7 2015 USA
Oczywiście podzielę się info i opinią. Na chwilę obecną jestem dopiero na etapie szukania.
Pewnie nie będzie to szybciej niż w kwietniu, bo trochę kosztów w marcu już mi się uzbierało ....
W tym tygodniu mam przegląd i wymianę wszystkich płynów oraz filtrów, świec itd po zakupie auta. Dodatkowo kontrola luzu zaworowego i w końcu za tydzień montaż lpg.... także pare tysi w marcu popłynie....
No ale sam chciałem
Generalnie auto jest mega fajne, jedyne rzeczy, ktore irytują to fabryczne radio (pewnie tez będzie wymiana), oraz spalanie.... jakoś nie chce pic mniej niż 20 L/100 km.... nie wiem tylko czy to wynika z mojego entuzjazmu do jazdy tym samochodem, czy tak już jest i tyle... liczyłem na spalanie w okolicach 16-17 litrów
Pewnie nie będzie to szybciej niż w kwietniu, bo trochę kosztów w marcu już mi się uzbierało ....
W tym tygodniu mam przegląd i wymianę wszystkich płynów oraz filtrów, świec itd po zakupie auta. Dodatkowo kontrola luzu zaworowego i w końcu za tydzień montaż lpg.... także pare tysi w marcu popłynie....
No ale sam chciałem

Generalnie auto jest mega fajne, jedyne rzeczy, ktore irytują to fabryczne radio (pewnie tez będzie wymiana), oraz spalanie.... jakoś nie chce pic mniej niż 20 L/100 km.... nie wiem tylko czy to wynika z mojego entuzjazmu do jazdy tym samochodem, czy tak już jest i tyle... liczyłem na spalanie w okolicach 16-17 litrów

- Od: 26 lut 2017, 15:59
- Auto: Mazda CX-9 3.7 2015 USA
Gdzie mogę kupić pilota do DVD w dachu do CX9?
- Od: 16 kwi 2018, 14:43
Strona 1 z 1