![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Czateria...cd
Nie posiadam budżetu na dziewiątkę
Jakbym miał to bym nie grzebał w starym parchu ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

loockas napisał(a):A ile takie EVO 9 się ceni?
W fajnym stanie z pakietem startowym koło stówy
Dopisano 09 mar 2017 18:32:
Ravo pierwszy
Dopisano 09 mar 2017 18:45:
Z tego powodu zostanę z moim ulepem

Tak. 6MT DCCD z tyłu płytka, z przodu jak na razie suretrack. Mocy coś tam ma, bo 320 jest ale wysoko bo to 2.0. Silnik raczej na ten sezon. Docelowo ma być 2.2 i dużo mocy/momentu z dołu z jakiejś fajnej turbiny 

Bierz pieniądze i uciekaj
Szczerze. Nie dużo więcej. W stanie jest genialnym, a za ostatnie 20kkm przeróbek i serwisu mam faktur na 72k
Ps. Powinieneś znać to auto
Szczerze. Nie dużo więcej. W stanie jest genialnym, a za ostatnie 20kkm przeróbek i serwisu mam faktur na 72k
Ps. Powinieneś znać to auto

Kupiłem we Wrocławiu 

Lewej 
Dopisano 09 mar 2017 20:26:
Jak widzisz na fotce z początków pasowania nowych części są jeszcze nie zmienione lampy na stare, więc dla podpowiedzi jest to MY99
Dopisano 09 mar 2017 20:26:
Jak widzisz na fotce z początków pasowania nowych części są jeszcze nie zmienione lampy na stare, więc dla podpowiedzi jest to MY99

ravo napisał(a):A mi coś zaczęło szukać w napedach dzień przed sprzedażą zaraz mnie szlak trafi
Może do jutra znajdzie
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Obawiam się, że Andrzejowi mogło chodzić o czeskie szukanie 
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
To ja się wczoraj w.ebałem na próg którego przedwczoraj nie było....
Usłyszałem tylko głośne CHRUP i potem tylko zgrzytanie z zawiasu
Doturlałem się jakieś 1.5km do mechaniora od zawieszeń.
Szybki podnośnik i wstępna diagnoza – rozwalone górne mocowanie amora, prawdopodobnie urwany amor u góry. [tiiit]. Godzina 16:50 ...
Gorąca linia po znajomych mających dostęp do hurtowni z częściami.
Na start – górne mocowanie 190zł, amor 305zł/szt. Stanęło na 130zł za mocowanie (KYB), i amory z Krosna (MaxGear) po 130zł/szt. O 9 rano odebrałem i wrzuciłem do mechaniora.
Już zrobione. Tylko mocowanie się rozpadło (z łożyska połowa kulek zniknęła
), amory ok (sprawdzone od razu na trzepaczce). Idę go odebrać
Robocizna (w tym trzepaczka i zbieżność) 150zł. Tanio jak barszcz 
Mogło być sporo gorzej bo całe auto było prawie pod dach załadowane
Usłyszałem tylko głośne CHRUP i potem tylko zgrzytanie z zawiasu
Doturlałem się jakieś 1.5km do mechaniora od zawieszeń.
Szybki podnośnik i wstępna diagnoza – rozwalone górne mocowanie amora, prawdopodobnie urwany amor u góry. [tiiit]. Godzina 16:50 ...
Gorąca linia po znajomych mających dostęp do hurtowni z częściami.
Na start – górne mocowanie 190zł, amor 305zł/szt. Stanęło na 130zł za mocowanie (KYB), i amory z Krosna (MaxGear) po 130zł/szt. O 9 rano odebrałem i wrzuciłem do mechaniora.
Już zrobione. Tylko mocowanie się rozpadło (z łożyska połowa kulek zniknęła

Mogło być sporo gorzej bo całe auto było prawie pod dach załadowane