Jako że mój temat został usunięty z powodu zbyt wielu problemów na raz, oto pierwszy z trzech tematów.
Radio. Z tym problemem byłem już chyba 8 razy w serwisie i aktualnie ''czekam na odpowiedź z Japonii" (Czy to prawda – nie wiem, bo MM Poland mi jeszcze nie raczyła odpisać). Otóż przy przełączaniu czy to na kierownicy, czy na gałce, programów ulubionych, po dłuższej jeździe niż 10 minut, programy nie przełączają się. Chodzi tutaj o pierwszą pozycję z "Ulubionych'' – przy naciśnięciu ''dalej'', stacja nie zmienia się, pozostaje cały czas ta sama. Zachodzi pewne ''przeskoczenie'', ale ciągle jednak pozostaje na tych samych falach.
Wyobraźcie sobie irytację, gdy jedziecie samochodem, chcecie szybko zmienić stację bo Was wk****a grana po raz setny ta sama piosenka, a tu dupa – trzeba wchodzić ręcznie na ulubione, przesunąć na drugą lub zupełnie inną stację i dopiero wtedy działa. Dodam tylko, że ten fenomen zachodzi tylko, gdy jedziemy z pierwszą na liście stacją w ''Ulubionych''. Gdy jedziemy z drugą w kolejności, można spokojnie przełączać i nic się nie dzieje. Porażka.
Czy mieliście z czymś takim do czynienia?
EDIT:
Dwa filmiki. Problem z przełączaniem i problem z wyświetlaczem