Tutaj się witamy
Witam wszyst
kich klubowiczów
Dopisano 27 lut 2017, 20:21:
Mam problem z moją M6 i już nie wiem co mam zrobić jeździłem po mechanikach i elektryka chyba i dalej dupa na gorącym silniku auto gaśnie lub obroty silnika spadają do 8tys. obrotów i kości straszne. Wymieniłem już wszystko i dalej nic proszę o jaką kolwiek pomoc
kich klubowiczów
Dopisano 27 lut 2017, 20:21:
Mam problem z moją M6 i już nie wiem co mam zrobić jeździłem po mechanikach i elektryka chyba i dalej dupa na gorącym silniku auto gaśnie lub obroty silnika spadają do 8tys. obrotów i kości straszne. Wymieniłem już wszystko i dalej nic proszę o jaką kolwiek pomoc
- Od: 22 lut 2017, 22:06
- Auto: Mazda 6 citd lift 2.0 143km
Witam wszystkich forumowiczów, fanów marki Mazda, a szczególnie użytkowników Madzi 323f bj po lifcie, gdyż taki samochód posiadam od dwóch lat
Kraków pozdrawia !
-
najtrajder
Wszystkim na Powitanie przesyłam wielgachne HELLO
Mam na imię Łukasz ale wołają mnie Cypis
Mam 41 lat i kocham motoryzację i wszystko co pachnie benzyną, smarem i warsztatem
choć mechanikiem nie jestem, a naprawy to dla mnie w większości czarna magia
Szanuję Wszystkich speców bo jak wszyscy wiemy automobil i koło najważniejszym z wynalazkó jest i basta
Jestem bezkonfliktowym jegomościem który woli słuchać bo w wyniku choroby prawie nie mówię
Witam zatem Was drodzy automobiliści raz jeszcze bardzo serdeczniasto

Mam na imię Łukasz ale wołają mnie Cypis

Mam 41 lat i kocham motoryzację i wszystko co pachnie benzyną, smarem i warsztatem

Szanuję Wszystkich speców bo jak wszyscy wiemy automobil i koło najważniejszym z wynalazkó jest i basta

Jestem bezkonfliktowym jegomościem który woli słuchać bo w wyniku choroby prawie nie mówię

Witam zatem Was drodzy automobiliści raz jeszcze bardzo serdeczniasto

-
cypkenzie@icloud.com
Cześć, Z tej strony Tomek. Jestem posiadaczem Mazdy 3 Sedan rok. Produkcji 2016r. 2.0 benzyna. Od tygodnia. Pozdrawiam.
-
Tomasz29
Po wieloletniej przerwie witam starych i młodych forumowiczów.
Mazda jest i będzie. Mam zamiar remontować "niunie". Przeznaczam 3500 zł na tą staruszkę.
A co, należy się staruszce ostatnie 5 lat w zdrowiu
Mazda jest i będzie. Mam zamiar remontować "niunie". Przeznaczam 3500 zł na tą staruszkę.
A co, należy się staruszce ostatnie 5 lat w zdrowiu
Witam! Jestem tu już od jakiegoś czasu ale nie zdążyłem się jeszcze przywitać.
Z początku pilnie poszukujący (dzięki wszystkim za opisie w dziale Kupuję Mazdę!), teraz już pełnoprawny właściciel czarnej polskiej M3 BK z końca produkcji 2009 / 80,000km.
Zapraszamy do działu Nasze Mazdy 
- Od: 21 wrz 2006, 17:09
- Auto: Mazda6 GH 2.0 LF-DE
Cześć
Wstąpiłem tu, bu poszukać, poczytać.
Szukam czegoś w miarę pakownego – więć albo Premace albo Tribute... ale Tribute to fanaberia. Podejrzewam, że MPV byłaby dobra, acz trochę autobusowata.
Strasznie mi się podobają 636 '90 ale cóż.. nie te czasy.
Pozdrawiam z Krakowa
Jerzy
Wstąpiłem tu, bu poszukać, poczytać.
Szukam czegoś w miarę pakownego – więć albo Premace albo Tribute... ale Tribute to fanaberia. Podejrzewam, że MPV byłaby dobra, acz trochę autobusowata.
Strasznie mi się podobają 636 '90 ale cóż.. nie te czasy.
Pozdrawiam z Krakowa
Jerzy
-
karoluj
Witam wszystkich forumowiczów od dłuższego interesuje sie Mazdami ale teraz dopiero postanowiłem założyć konto . Swoja przygodę rozpocząłem od MX3 1.8 V6 później Xedos 9 2.5 przed lift zielona butelka , xedos 9 2.5 biala perla , aktualnie Xedos 9 97" 2.0v6 kolor 4F + Millenia S 02" 2.3v6 kolor 26g.Pozdrawiam