Czateria...cd
A mi się nie podoba – jak II było świetne, tak III nijakie a IV jest udoskonalonym III 
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Jak dla mnie spoko z wierzchu, na pewno lepiej niż Astra.
Jakiś w [tiiit] [tiiit] ciul, przebiegł mi się po masce.....własnie wróciłem z komisariatu.....maska uszkodzona, porysowana, wgieta na środku, lata na mocowaniu.....[tiiit] mać....
..::Born To Rise Hell::..
Tak, nie ma jakiś większych szkód, ale rysy i punktowe wgięcia widzę, do tego maska jest źle spasowana ze zderzakiem teraz bo się zapadła centralnie na środku. Auto ma dwa mocowania maski z przodu i przez wygięcie maski po lewej stronie jest luz i muszę spróbować wyregulować ją na zamku maski. Odbojami udało się nieco wyrównać przy lampie. Wypolerować muszę maskę, może da się te rysy usunąć w większości, ale punktowe wgięcia – jak po gradobiciu, raczej będzie ciężko. Na szczęście tylko pod światło widać. Sprawa na policji, 5 kolegów tam mam, z czego jeden przyjmował zgłoszenie. Mają spróbować coś wypatrzeć. Kamera SM siegała auta, ale to kamera obrotowa. Są jeszcze 2 kamery – jedna z Apteki, druga z bloku obok, mają wystąpić o przekazananie nagrań z nocy. Moze wypatrzą gówniarza.....
Złapać i zrobić mu to samo na twarzy 
Scenic z Kraka mi uciekł :/ Szkoda, bo podobał mi się troszkę bardziej niż Warszawski ale nie ma co wybrzydzać. Jestem umówiony ze sprzedawcą na piątek po 14:00.
Scenic z Kraka mi uciekł :/ Szkoda, bo podobał mi się troszkę bardziej niż Warszawski ale nie ma co wybrzydzać. Jestem umówiony ze sprzedawcą na piątek po 14:00.
To dzwoń, powinienm do 15 być w wawie, mogę cię zabrać z centrlaniaka i podrzucić. Jak coś mam czujnik lakieru jeśli być jeszcze reflektwał.
jak ci wygodniej. Sprzedałem w Jankach Corsę
, dobre miejsce na handel, zwłaszcze że jutro bedzie padać
. Jesteś na przegranej pozycji
, wrócisz Renówką.
Jak się uda to wyjdzie całkiem sprawnie. 5 dni od pozbycia się Laguny
Patrząc na to, ze aut które mnie interesowały jest kilka szt w ofertach, to wynik całkiem niezły.
Dopisano 08 mar 2017 22:58:
Podawałem wczoraj:
https://www.olx.pl/oferta/renault-sceni ... kC1fs.html
Onyx zmacał, powiedział co jest nie tak i w sumie to pierdoły
– do wymiany ogranicznik w drzwiach kierowcy bo strzela
– malowany kawałek tylnego błotnika, prawdopodobnie po przecierce
– gość woził rowery na tylnej klapie i ta trochę opadła przez co zrobiła rysy na zderzaku bo zaczęła go dotykać.
Reszta się wydaje ok. Wspomniane w ogłoszeniu wgniotki i rysy to jakieś puknięcia od wózków marketowych. Dostałem zdjecia, ale mimo starań ciężko je uchwycić i dostrzec.
Dopisano 08 mar 2017 22:58:
Paweł napisał(a):Dawaj linka, powybrzydzamy.
Podawałem wczoraj:
https://www.olx.pl/oferta/renault-sceni ... kC1fs.html
Onyx zmacał, powiedział co jest nie tak i w sumie to pierdoły
– do wymiany ogranicznik w drzwiach kierowcy bo strzela
– malowany kawałek tylnego błotnika, prawdopodobnie po przecierce
– gość woził rowery na tylnej klapie i ta trochę opadła przez co zrobiła rysy na zderzaku bo zaczęła go dotykać.
Reszta się wydaje ok. Wspomniane w ogłoszeniu wgniotki i rysy to jakieś puknięcia od wózków marketowych. Dostałem zdjecia, ale mimo starań ciężko je uchwycić i dostrzec.
Paweł napisał(a):A zdeformowana listwa podłogi w bagażniku i wytarty guzik na radiu?
Tam jest schowek na roletę. W zasadzie to tylko dziura przykryta miękką wykładziną. To akurat znam z auta szefa
Paweł napisał(a):A zdeformowana listwa podłogi w bagażniku i wytarty guzik na radiu?
loockas napisał(a):Tam jest schowek na roletę. W zasadzie to tylko dziura przykryta miękką wykładziną.
Dokładnie
Loockas, może tym guzikiem kasuje się checka