Czateria...cd
Ale pogoda. Lece przypominać kierowcom puszek, że zbyt wolne opuszczanie lewego pasa w połączeniu z niesprawdzaniem lusterek może grozić zawałem. 
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
No dobra – AT 4b + LPG powodują, że te liczby robią się sensowne 
Na południu nie wieje – dawaj tutaj
Na południu nie wieje – dawaj tutaj
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Xenocyd napisał(a):Zabawnie po ponad 3 miesiącach wsiąść do auta i zobaczyć różnicę wielkości
Jak wsiadasz to robi się większy czy jak?

Hehe u mnie troche wiało poza tym za dużo piachu jeszcze na lataniem sportem. Zrobiłem rundke po Sce i przesiadłem się do mx5. Teraz czas garaż ogarnąć i ciepłego powietrza wpuścić.
Pozdrawiam, Tomek
Xenocyd napisał(a):Zabawnie po ponad 3 miesiącach wsiąść do auta i zobaczyć różnicę wielkości
Mnie bardziej dziwi hałas jak jadę pierwszy raz po zimie... W tamtym roku się zastanawiałem czy coś się nie popsuło
If you’re in control, you’re not going fast enough.
loockas napisał(a):No tak. Forum mazd... dopiero na wiosnę je wyciągają, żeby sól im progów nie zjadła
A widzisz a ja

loockas napisał(a):No tak. Forum mazd... dopiero na wiosnę je wyciągają, żeby sól im progów nie zjadła

Beny napisał(a):Moja nie ma rdzy
Po prostu wypierasz świadomość że ona tam jest
Beny napisał(a):Moja nie ma rdzy![]()
Rozbierałeś auto do gołej blachy?
Ja ostatnio dwa. Jednym dość często jeździłem i twierdziłem, że nie ma. Drugie kupiłem bez względu na stan blacharski.
Zgadnij co się okazało

sedan też tylna klapa w miejscu podświetlenia. Dwóch kumpli nie może zarowek podświetlenia zmienić bo tak zardzewialo.Gib napisał(a):Passerati B5 na klapie tylnej w kombi.
Bartek rozbierałem w wakacje. Wyciągalem podłogę do prania i czysto. A w 2012 jak kupiłem na łączeniu blach podwozia w dwoch miejscach był nalot i na łączeniu podłogi z progiem.Jak widać nie poszło dalej.Na jednym blotniku,rant od wewnątrz ma dziurkę,też złapane i nie wylazi.
-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT