Czateria...cd
JohnnyB napisał(a):Łącką mam, ale preferuje czysta wódeczkę, schłodzoną do -18 stopnii
Wtedy ma konsystencję oleju
w środę u mnie 2 stopnie i śnieg, chyba jeszcze nie zmienię opon
Xenocyd napisał(a):Ale to nie byli ci na pasie z drugiego kierunku?
Ja może jutro wyjadę się po wsi pokręcić.
Różnie ... ale zdecydowana większość jechała moim pasem. Niektórzy nawet klaksonem wyrażali swój zachwyt.
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Drinking wine and killing time
Jak ostatnio wyprzedziłem Volvem próbującego mi uciec z całych sił WRXa to był tak zachwycony, że mnie potem poboczem wyprzedził
Z gorszych przygód to jakiś za przeproszeniem pacan mi pogiął i porysował przedni błotnik na parkingu..
No i już kiedyś przyjedzie "Janusz" z miernikiem i powie, że z autobusu zrobione bo błotnik malowany![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

Z gorszych przygód to jakiś za przeproszeniem pacan mi pogiął i porysował przedni błotnik na parkingu..
No i już kiedyś przyjedzie "Janusz" z miernikiem i powie, że z autobusu zrobione bo błotnik malowany
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

Lepsze to niż siedzenie do 3 i bieganie z rzygajacym młodym do łazienki naprzemiennie z myciem podłogi ...
A ten sobie wstał jak zwykle o 6:30 i "tatusiu juz się wyspalem"
A ten sobie wstał jak zwykle o 6:30 i "tatusiu juz się wyspalem"
Bimbak napisał(a):Masakra jak ludzie pozytywnie reagują na mx5. Prawie wszyscy których dziś wyprzedzałem mi mrugali.
Muszę Ci przyznać rację – srebrnych samochodów ludzie w ogóle nie zauważają – ani Ci jadący moim pasem ani tym z naprzeciwka
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Nieważne z czym mylą, ważne że ustępują 
Ostatni tydzień wzięło mnie na jazdę ekonomiczną, tak z ciekawości. Mocno się starałem jeździć DO 50km/h w zabudowanym. Kurcze – WSZYSCY mnie wyprzedzali!
Ale jak zacząłem test ze spalaniem średnim 21l/100km, tak wczoraj wieczorem patrzę, a tam jest 16,8l/100km (dwa ostatnie zbiorniki wyjeździłem tylko w mieście – z jednego było 21, i nie kasowane z drugiego spadło do 16,8). Sprawdzę dokładnie ile wyszło przy tej oszczędnej na drugim zbiorniku (dzisiaj się skończył) ale patrząc na ilość kilometrów przejechanych od tankowania to wyjdzie w okolicach 14-15l/100km.
Jak na taką krowę to całkiem ekonomicznie. Nie myślałem że można do tylu zejść.
Ostatni tydzień wzięło mnie na jazdę ekonomiczną, tak z ciekawości. Mocno się starałem jeździć DO 50km/h w zabudowanym. Kurcze – WSZYSCY mnie wyprzedzali!
Ale jak zacząłem test ze spalaniem średnim 21l/100km, tak wczoraj wieczorem patrzę, a tam jest 16,8l/100km (dwa ostatnie zbiorniki wyjeździłem tylko w mieście – z jednego było 21, i nie kasowane z drugiego spadło do 16,8). Sprawdzę dokładnie ile wyszło przy tej oszczędnej na drugim zbiorniku (dzisiaj się skończył) ale patrząc na ilość kilometrów przejechanych od tankowania to wyjdzie w okolicach 14-15l/100km.
Jak na taką krowę to całkiem ekonomicznie. Nie myślałem że można do tylu zejść.
Nie przesadzajmy – to nie jest jakaś nadzwyczajna krowa 
Masa 1800 – 1900kg, powierzchnia czołowa podobna jak w SUVach a prześwit niższy – powinno wciągać tyle co SUVy w mieście a w trasie mniej ze względu na prześwit.
Masa 1800 – 1900kg, powierzchnia czołowa podobna jak w SUVach a prześwit niższy – powinno wciągać tyle co SUVy w mieście a w trasie mniej ze względu na prześwit.
Trusted computing – Yes or No?
brii napisał(a):Masa 1800 – 1900kg
To chyba rdza więcej waży bo na wadze było 2080kg

Maćku, pamiętaj że mówimy o jeździe miejskiej (w trasie spokojnie można zrobić poniżej 10l bez wielkiego cudowania), silniku 3.3 i 4b automacie który wg Ciebie nie powinien oglądać świata
No i o spalaniu LPG (bo praktycznie wskazanie kompa pokrywa się z dystrybutorem).