www.mazdaspeed.pl
wumpscut napisał(a):Super, że automat
wumpscut napisał(a):nie chciałbym pełnej skóry w swoim aucie.
wumpscut napisał(a):Co prawda sporadycznie, ale jeździłem autami z pełną skórą i niestety zapamiętałem, że zimą jest bardzo zimna, a latem bardzo gorąca. Co do utrzymania w czystości, to na pewno bije inne rozwiązania, dopóki nie jest kremowa. Niestety, na zakrętach zawsze jakoś bardziej "jeździłem" na fotelu w pełni skórzanym. Na pewno jest to też kwestia jakości owej skóry, jednak przy szukaniu GH z miejsca i kategorycznie odrzucałem pełną skórę.
Jestem ciekaw jak autorowi tematu będzie się ta tapicerka sprawować. Wizualnie miażdżyAha – to chyba mamy te same skrzynie
doozer napisał(a):Socyopatic napisał(a):Bardzo fajne autodorzucić ciemne lampy na tył z mpsa i lepsze koło (pokaz te 17-tki) i będzie kosa
Masz w pierwszym postie(są to fabrycznie felgi od 6-tki), ale fajnie
![]()
doozer napisał(a):podłączyłem i nie działa... Na zmieniarce świecie się światło, mogę ją znalezc ze smartfona po Bluetooth, ale radio nie rozpoznaje, pisze "NO DISK"... Spróbuje dziś na innej 6tce kolegi...
Cichy9 napisał(a):W przedlifcie niestety jest z tym gorzej, a rzeźbienie i wstawianie chińskich pasków + wiercenie w kratkach mnie nie przekonuje! Oby Ci służyła jak najdłużej!
Socyopatic napisał(a):
MateoM6 napisał(a):Radio normalnie wykrywa Ci zmieniarke ?
Mam taką samą jak ty z tym, że u mnie radio nie wykrywalo zmieniarki, bo mam przedlifta i musiałem w radiu zworke robić. Ale ty masz polifta więc nie powinno być problemu i przez BT normalnie powinna lecieć muzyka. Bo jesli chcialbys żeby muzyka grała Ci z pendriva to musisz zróbic w nim specjalne foldery
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości