Czateria...cd
Patelnia napisał(a):Witam serdecznie, widzę że tutaj dużo się dzieje
Jestem nowy, nikt się nie obrazi jeśli się wam wejdę w rozmowę?
Lubisz chłopaków? Możesz mieć nawet żonę ale tak dla urozmaicenia
Jeśli lubisz to mazdę na złom i możemy gadać
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Dopisano 25 lut 2017 2:13:
Gib napisał(a):A to taka różnica wielka między 30 a 31 tys miesięcznie?
Taka, że można wziąć przykładowo 70 koła kredytu na 8 lat, wydać na głupoty i w ogóle tego nie odczuć

Dopisano 25 lut 2017 12:13:
Od tygodnia jeżdżę na nowej cewce i kurde teraz widzę że zapomniałem jaki ten silnik jest fajny.
Turlam się na luzaku z obrotami 1600-2000 po mieście i silnik nic a nic nie protestuje a spalanie leci w dół
Poza tym, w czwartek zostawiłem klocka u takiego starego wyjadacza od elektromechaniki – ten problem z nie działającym wyposażeniem po odpaleniu silnika. Wstępnie gość obstawiał stacyjkę ale okazało się że pudło. Po 4h grzebania znaleźli – wieszający się (czasami) przekaźnik. I najlepsze jak pytam o cenę.
70zł bo "dało się tanio bo w Daewoo są takie same"
Tacy spece przywracają człowiekowi wiarę w ludzi. Dobra, stara szkoła a nie nowoczesny "wymieniacz" i "150zł za podpięcie skanera". Żeby to jeszcze coś z tego wynikało.....
ravo napisał(a):w BMW brałem 550 za godzinę
Stałbym i patrzył na ręce poganiając batem za takie pieniądze.

Ostatnio edytowano 25 lut 2017, 17:38 przez Neonixos666, łącznie edytowano 1 raz
Nadzorcy raczej nie zależy na poganianiu jeśli klient płaci od godziny
Dosyć wysokoobrotową masz ta benzynę, przy spokojnej jedzie często widuję obroty z zakresu 1100-1500
Grzyby napisał(a):Turlam się na luzaku z obrotami 1600-2000 po mieście i silnik nic a nic nie protestuje a spalanie leci w dół
Dosyć wysokoobrotową masz ta benzynę, przy spokojnej jedzie często widuję obroty z zakresu 1100-1500
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
brii napisał(a):Nadzorcy raczej nie zależy na poganianiu jeśli klient płaci od godziny
Grzyby napisał(a):Turlam się na luzaku z obrotami 1600-2000 po mieście i silnik nic a nic nie protestuje a spalanie leci w dół
Jeśli ja bym płacił to tak by było
No super wysokoobrotowe prawie vtec

Ja staram się przy spokojnej jeździe rozpędzać się do tych 2000 i nie schodzić poniżej 1500
Niestety prawo jazdy bym stracił jakbym na takich obrotach na co dzień jeździł

Trusted computing – Yes or No?
Bimbak napisał(a):Normalnie jak onaniści kłócący się kto szybciej dochodzi.
I tak nikt Cię nie pokona

A ja podziękuję. Mam możliwość wyjazdów za free, łącznie z dobrym sprzetem przejazdem itd plus nauka instruktorska ale szkoda zdrowia. Znajomy instruktor wybombil na nartach, zwichnal bark łącznie z zerwaniem wiązadeł czy co tam jest w barku i teraz pozostaje operacja tylko. "Naprawa" ok 8kzl.