Auto muszę zbudować hehe
Czateria...cd
Nie no początek września
Auto muszę zbudować hehe
Auto muszę zbudować hehe

Fajne masz te Ople 
Poczekaj jeszcze trochę, założy żółte tablice i wszystkim będzie głupio że nie mają takiego klasyka 
eee to nie kadet z rudą nie jest chyba tak źle, lepiej się trzyma niż moja BJ 

Jestem w szoku.....dziś byłem na rozmówię o pracę.....po jej zakończeniu, trwała 2 godziny, dostałem mailem informację, że za mało krzyczę kasy jak za swoje kwalifikację i dopłacą mi 1kPLN powyżej tego co chciałem......
Aż się złamalem i sie dziś napiję
Aż się złamalem i sie dziś napiję
..::Born To Rise Hell::..
To gratuluje kwalifikacji 
A dziękuję, są tak wąskie że na rynku jest kilka firm, do policzenia na jednej ręce, które potrzebują osoby jak ja.....nie ma co czekać zatem, pora na zmianę....w przyszłym tygodniu jak zobaczę umowę, to się chyba zachleję....wódką... 
To jakie auto będzie zamiast Mini? 
bedzie umowa i będzie służbówk, to mini do handel, żona bierze V40. Inaczej brak zmiany. Ale na razie wszystko jej w mailach, brak konkretnych umów...
Dopisano 24 lut 2017 22:34:
Dzięki GIb, będzie umowa będziemy pić, ale po 7 miesiącach rozmów, wreszcie trafiłem na kogoś kto stwierdził że jestem im potrzebny......to miło.
Dopisano 24 lut 2017 22:34:
Gib napisał(a):A to taka różnica wielka między 30 a 31 tys miesięcznie?
Gratki JB
Dzięki GIb, będzie umowa będziemy pić, ale po 7 miesiącach rozmów, wreszcie trafiłem na kogoś kto stwierdził że jestem im potrzebny......to miło.
Zawsze jest fajnie jak ktoś doceni a tym bardziej ktoś obcy.
Patelnia napisał(a):Witam serdecznie, widzę że tutaj dużo się dzieje
Jestem nowy, nikt się nie obrazi jeśli się wam wejdę w rozmowę?
Mów grzechy