savi8307 napisał(a):Witam Koledzy , poszukuje dobrego warsztatu w okolicy Rzeszowa do montażu LPG do mazdy 3 BL 2,0 150 km automat
Polecam Multiserwis w Niwiskach między Kolbuszową a Mielcem. Chłopaki porządnie ogarniają temat, czuć wiedzę, fach i luz jak się z nimi rozmawia, wszystko bez spiny ze starannym wytłumaczeniem co, jak, po co i dlaczego. Sam u nich niecały rok temu montowałem gaz i przez 21.000 km jak do tej pory pracuje perfect, bez odczuwalnych różnic Pb vs LPG. Gdy przyjechałem po odbiór auta, to nawet ciężko było stwierdzić zmiany pod maską, tak wszystko elegancko i schludnie poukładali, ze byłem w pozytywnym szoku. Specjalizują się w instalkach STAG i LPG TECH. U mnie zamontowali instalkę stag qbox, wtryski barracuda, reduktor ACR01 na odpowiednio grubych przewodach, pełnowymiarowy wlew pod klapką, butla 55L z bezpiecznie podgiętym pływakiem, wchodzi 50,5L, żadnych lubryfikacji, bo to zbędne gówienko. Cenowo całkiem przyjemnie wyszło, elastycznie, można coś ponegocjować. Dziwię się, że chyba nikt do tej pory tu o nich nie pisał, a na Podkarpaciu raczej ciężko ich przebić jeśli chodzi o profesjonalizm i stosunek cena/jakość.
MULTISERWIS S.C. *****
CHRUŚCIEL MARCIN, DŁUŻEŃ MARCIN
NIWISKA 25, 36-147 NIWISKA
tel. +48 668 707 760 lub 693 453 627