Tutaj się witamy
Witam wszystkich 
Nazywam się Marcin. Jestem z Milejowa (lubelskie). Od dwóch tygodni jestem szczęśliwym (mam nadzieję długo
) posiadaczem czerwonej Mazdy 626 GE 2.0 16 v PB LPG. Auto oznaczone waszym forum z grupy lubelskiej
w niedługim czasie dodam jakąś fotkę, to może ktoś pozna to auto i podpowie mi czy nie kupiłem jakiegoś składaka
Pozdrawiam
Edit:
Udalo mi się znaleźć moją Madzie na forum
viewtopic.php?f=314&t=173865
Pozdro
Nazywam się Marcin. Jestem z Milejowa (lubelskie). Od dwóch tygodni jestem szczęśliwym (mam nadzieję długo
Edit:
Udalo mi się znaleźć moją Madzie na forum
viewtopic.php?f=314&t=173865
Pozdro
Ostatnio edytowano 13 lut 2017, 08:10 przez Marcin_ka, łącznie edytowano 1 raz
-
Marcin_ka
Cześć wszystkim!
Nazywam się Krzysiek, jestem z Białegostoku.
Co prawda jeszcze nie posiadam własnej Mazdy, ale zarejestrowałem się na forum, aby móc spokojnie poczytać i zadawać pytania. Głównie będą one dotyczyć Mazdy w wydaniu 6
Nazywam się Krzysiek, jestem z Białegostoku.
Co prawda jeszcze nie posiadam własnej Mazdy, ale zarejestrowałem się na forum, aby móc spokojnie poczytać i zadawać pytania. Głównie będą one dotyczyć Mazdy w wydaniu 6
Cześć, z tej strony Radek, z okolicy Wadowic. Od kilku dni jestem zadowolonym posiadaczem Mazdy 3 Hatchback 2.0 MZR z 2005 r. Do usłyszenia na forum i do zobaczenia na ulicach 
-
kedarrr
Cześć mam na imię Piotr od miesiąca jestem szczęśliwym posiadaczem mazdy 6 2005 rok po lifcie, pozdrawiam wszystkich klubowiczów.
-
Jugent
Witam
Z tej strony Michał pochodzę z Poznania ale aktualnie mieszkam w Swarzędzu! Jestem szczęśliwym posiadaczem Mazdy 6 GG 2005 od zeszłego roku. Forum to uratowało mój portfel już dwókrotnie przed nieuczciwymi mechanikami!
Pozdrawiam i do zobaczenia mam nadzieje a jakimś spotkaniu w okolicy P-Ń
Z tej strony Michał pochodzę z Poznania ale aktualnie mieszkam w Swarzędzu! Jestem szczęśliwym posiadaczem Mazdy 6 GG 2005 od zeszłego roku. Forum to uratowało mój portfel już dwókrotnie przed nieuczciwymi mechanikami!
Pozdrawiam i do zobaczenia mam nadzieje a jakimś spotkaniu w okolicy P-Ń
- Od: 16 lut 2017, 17:07
- Auto: Mazda6 GG 2.3Pb
2005 TopSport
Zapraszamy do wątku spotkań regionalnych 
- Od: 21 wrz 2006, 17:09
- Auto: Mazda6 GH 2.0 LF-DE
Witam, zacząłem niedawno rozglądać się za szóstką IIgen.. mam nadzieje że wynajde wszystkie niezbedne informacje na temat ewentualnych bolączek przed zakupem, a może i trafi sie jakaś forumowa perełka na sell 
-
Brzydki
Witajcie miłośnicy Madzi !
Jestem całkiem swieżym posiadaczem Mazdy Premacy. Pierwsze moje auto
mam nadzieje, że w razie czego będę mógł tu uzyskać potrzebne informacje
Pozdrawiam
Jestem całkiem swieżym posiadaczem Mazdy Premacy. Pierwsze moje auto

mam nadzieje, że w razie czego będę mógł tu uzyskać potrzebne informacje
Pozdrawiam
-
marcin2412