TARNÓW – spotkania regionalne
Yooo Co powiecie na spocika 18 luty godz np 13;00 Bar Taurus parking, Ładna k/Tarnowa???????
1.WisniaUs
1.WisniaUs
-
WisniaUs
Hejka na FB jest propozycja zmiany terminu Spota na niedziele bo jest opcja aby było nas wiecej.Co Wy na to??? Godzina i miejsce pozostaje bez zmain
-
WisniaUs
Byli by jacyś chętni na spota 5 marca w niedzielę? Godzina do ugadania jeszcze
1. Grzesiowsky
1. Grzesiowsky
- Od: 8 mar 2016, 00:05
- Auto: Mazda 323f BA 1.5 95'
Takie pytanie do was... Ktoś był oglądać ten samochód?
https://www.otomoto.pl/oferta/mazda-6-l ... yPaIj.html
https://www.otomoto.pl/oferta/mazda-6-l ... yPaIj.html
Albo mi się wydaje albo klamki i zderzak tył się odróżniają
-
& Marta
- Od: 25 kwi 2014, 11:37
- Auto: Mazda6 GH '08
MazdaSpeed 3 BK '08
Cześć jest ktoś z was kto ma blisko do Brzeska? gościu sprzedaję tam fotele i kanapę w skórze do 626.
Jak ktoś ma blisko i ma czas żeby mógł by je dla mnie odebrać i jedzie na Poznań to bym dobrą flache postawił albo dogadamy sie co do ceny
Jak ktoś ma blisko i ma czas żeby mógł by je dla mnie odebrać i jedzie na Poznań to bym dobrą flache postawił albo dogadamy sie co do ceny
Jako że pogoda jest coraz bardziej dopisuje, pragnę zaprosić was na Spota 15.04.2017 godz 15.(wielka sobota), parking Echo (koło straży).
Prosił bym o obecność, celem omówienia paru spraw klubowych oraz organizacji spota Kraków – Tarnów – Rzeszów.
Pozdrawiam.
Prosił bym o obecność, celem omówienia paru spraw klubowych oraz organizacji spota Kraków – Tarnów – Rzeszów.
Pozdrawiam.
Ostatnio edytowano 1 kwi 2017, 23:10 przez xawer, łącznie edytowano 2 razy
1. xawer
2. Grzesiowsky
2. Grzesiowsky
- Od: 8 mar 2016, 00:05
- Auto: Mazda 323f BA 1.5 95'