Czateria...cd
brii napisał(a):Jeśli będzie w cenie Picanto to biorę 3.
Silnik.....jest szansa
Kurde mimo braku kwalifikacji technicznych, nadal jestem w procesie rekrutacyjnym Orange....chyba jest posucha na rynku, albo mam niesamowity urok osobisty
..::Born To Rise Hell::..
JohnnyB napisał(a):Kurde mimo braku kwalifikacji technicznych, nadal jestem w procesie rekrutacyjnym Orange....chyba jest posucha na rynku, albo mam niesamowity urok osobisty
Pincetplus rozdają to i robić nie ma komu

coś jak Gulia, ciekawe ile to będzie kosztowało.
Xenocyd napisał(a):Pewnie jedno i drugie, ostatnio jak pasuje choć część profilu, to jest dobrze
Ogólnie dawno nie byłem na tak rzeczowej rozmowie. Dziewczyna od rekrutacji odezwała się 2 razy tylko
To czym się zajmuje dość szybko się kończy, stąd w sumie jestem zainteresowany aby migrować w usługi mobilne, nawet dla Orange, tylko kasa słaba i korpo.....
Obejrzałem zdjęcia czymś większym niż dłoń i wnętrze nie powala, napęd tylko RWD – mogło być pięknie...
Przypomina mi się jazda IS200t – nie ma znacznie co robisz z gazem – to skrzynia decyduje co się będzie dziać
Do prędkości zmiany przełożeń jest również dobrana szybkość reakcji pedału gazu.
Przypomina mi się jazda IS200t – nie ma znacznie co robisz z gazem – to skrzynia decyduje co się będzie dziać
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Optima 2.0 T-GDi w podstawie to 145kPLN. Jak sobie składałem z wszystkim to chyba w okolicach 200 się zatrzymała. A to "tylko" Optima.
Potwierdza się, że nie ma "okazji". KIA wchodzi w ciekawe rewiry cenowe...
Trusted computing – Yes or No?
Niestety. Najlepiej to wygląda w przypadku przeglądów gwarancyjnych.
Ustalili interwał 30 tyś albo 2 lata. Za Ceed'a 1.6 CRD krzyczeli 1200 PLN netto za przegląd
.
W temacie Optimy, ostatnio tak sobie składałem i wyszło że za wszystko mającą Optime w najmocniejszej wersji 2.0 T-GDI – 240 KM trzeba zapłacić mniej więcej tyle co za Superba 2.0 TSi 280KM AWD.
IMHO Superb zrobiony zauważalnie lepiej.
Ustalili interwał 30 tyś albo 2 lata. Za Ceed'a 1.6 CRD krzyczeli 1200 PLN netto za przegląd
W temacie Optimy, ostatnio tak sobie składałem i wyszło że za wszystko mającą Optime w najmocniejszej wersji 2.0 T-GDI – 240 KM trzeba zapłacić mniej więcej tyle co za Superba 2.0 TSi 280KM AWD.
IMHO Superb zrobiony zauważalnie lepiej.