Czateria...cd
Od 4 lat nie byłem na L4
, Antybiotyk brałem raz, lipa było tylko z jazdą aute, w trasie po tych prochach.
Chyba wróce do szczepień. Jak pracowałem w Banku, to szczepili nas nieodpłatnie. Przez 3 lata nie chorowałem na żadne grypy/anginy itp.
Chyba wróce do szczepień. Jak pracowałem w Banku, to szczepili nas nieodpłatnie. Przez 3 lata nie chorowałem na żadne grypy/anginy itp.
..::Born To Rise Hell::..
JohnnyB napisał(a):Od 4 lat nie byłem na L4
W przypadku prowadzących działalność chorowanie ma tyle wspólnego z chodzeniem na L4 co nic
Ja na L4 nie byłem od ponad 6 lat. Co wcale nie oznacza że nie chorowałem w tym czasie.
Chociaż jeśli chodzi o płatny urlop to podobnie
Grzyby napisał(a):JohnnyB napisał(a):Od 4 lat nie byłem na L4
W przypadku prowadzących działalność chorowanie ma tyle wspólnego z chodzeniem na L4 co nic
Ja na L4 nie byłem od ponad 6 lat. Co wcale nie oznacza że nie chorowałem w tym czasie.
Chociaż jeśli chodzi o płatny urlop to podobnie
O tym właśnie pisałem
Na działalności stwierdzam że mój system immunologiczny jest dużo bardziej skuteczny
..::Born To Rise Hell::..
Ty za dużo z Maćkiem przebywasz 
W ciągu ostatnich 9 lat byłem chyba 3 dni na zwolnieniu i wtedy prawie umarłem, to była męska grypa, wskazówka termometru przekroczyła 37 stopni, jedyne co mogłem robić to leżeć w łózku i oglądać durne filmy z bohaterami dzieciństwa
W ciągu ostatnich 9 lat byłem chyba 3 dni na zwolnieniu i wtedy prawie umarłem, to była męska grypa, wskazówka termometru przekroczyła 37 stopni, jedyne co mogłem robić to leżeć w łózku i oglądać durne filmy z bohaterami dzieciństwa
Między świętami a Nowym Rokiem miałem grypę, brak kataru i kaszlu ale czułem się jak by mnie samochód potrącił
do tego drgawki i temp. prawie 40. Nie byłem u lekarza, trzy dniowa kuracja lekami i jak nowo narodzony 
Co mnie tam gazety, artykuły i statystyki, moja choroba dotyka najważniejszą osobę w moim wszechświecie i to nie jest fajne.Xenocyd napisał(a):W gazecie widziałem dzisiaj artykuł, który zdawał się sugerować, że możesz nie być jedynym chorym
Jakby ktoś szukał nietuzinkowego kombi
http://www.pistonheads.com/classifieds/ ... -7/4649954
Stała pod ścianą prężąc kakao