MZD Connect – opinie i ewentualne problemy z nawigacją
czy ktoś kupił taka kartę
http://www.ebay.pl/itm/MAZDA-SKYACTIVE- ... SwXeJYKLIx
Witam
Trochę ogólne to pytanie , odpowiem więc ogólnie ja takiej nie kupiłem, zakupiłem inną
więcej w tym wątku viewtopic.php?f=494&t=163845&start=560
Kolego Majsiek o jaką ankietę chodzi, gdzie jest dostępna?
Pozdrawiam
Trochę ogólne to pytanie , odpowiem więc ogólnie ja takiej nie kupiłem, zakupiłem inną
więcej w tym wątku viewtopic.php?f=494&t=163845&start=560
Kolego Majsiek o jaką ankietę chodzi, gdzie jest dostępna?
Pozdrawiam
Kolego podobne pytanie można zadać jeśli chodzi o koło dojazdowe , można kupić za ok 500zł wraz z podnośnikiem, a w salonie kosztuje ok 2000zł
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Dzięki, to chyba się jutro upomnę..
Pozdrawiam
Dzisiaj tj. 26.01 dostałem odpowiedź dotyczącą ankiety od Mazda Polska :
"Bardzo dziękuję za przesłaną korespondencję.
Ankieta dotyczyła MZDConnect i została wysłana do kilku tysięcy użytkowników, ale niestety została już zakończona. Nie ma już możliwości wzięcia w niej udziału.
Widocznie jestem drugi sort
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Dzisiaj tj. 26.01 dostałem odpowiedź dotyczącą ankiety od Mazda Polska :
"Bardzo dziękuję za przesłaną korespondencję.
Ankieta dotyczyła MZDConnect i została wysłana do kilku tysięcy użytkowników, ale niestety została już zakończona. Nie ma już możliwości wzięcia w niej udziału.
Widocznie jestem drugi sort
Pozdrawiam
luxK napisał(a):czy ktoś kupił taka kartę
Ja kupiłem i właśnie uruchomiłem nawigację z tej aukcji:
http://www.ebay.pl/itm/232196567994?_tr ... .S2.R1.TR1
Gość ze Szczecina, wysyłka listem poleconym do 3 dni u Ciebie
Witam
Paolo a zarejestrowałeś na Mazda Toolbox?, no i jak ,zaktualizowałeś ?, bo na kartach są mapy nieaktualne.
Paolo a zarejestrowałeś na Mazda Toolbox?, no i jak ,zaktualizowałeś ?, bo na kartach są mapy nieaktualne.
Nie wniesie za wiele... Ale jest offline oraz pokazuje obecnie obowiązujące ograniczenia prędkości + fotoradary (jako tako). No i pokazuje się na headup display, jeśli masz włączoną trasę.Sosenka napisał(a):A powiedzcie mi czy warto kupić tą nawigację? coś wniesie ponad nawigację z googla, która bierze pod uwagę ruch drogowy itp?
No i jest trochę czytelniejsza, bo na większym ekranie, więc trochę pomaga w orientacji w terenie

Paolo napisał(a):luxK napisał(a):czy ktoś kupił taka kartę
Ja kupiłem i właśnie uruchomiłem nawigację z tej aukcji:
http://www.ebay.pl/itm/232196567994?_tr ... .S2.R1.TR1
Gość ze Szczecina, wysyłka listem poleconym do 3 dni u Ciebie
A masz może maila do "Gościa ze Szczecina"? Nie mam konta na EBayu i nie mogę podejrzeć danych kontaktowych, pozdro.
andrep napisał(a):Witam
Jeszcze nie mam ją od wczoraj
Sosenka napisał(a):A powiedzcie mi czy warto kupić tą nawigację?
Nawigacja jak to nawigacja, za 305 (bo tyle wyszło po kursie) moim zdaniem warto. Żona zadowolona, wszystko się fajnie wyświetla na head-up'ie nie trzeba wieszać telefonu na szybie.
Jak się okaże, że do roku wprowadzi mazda androida do MZD to trochę będę żałował.
Feston napisał(a):A masz może maila do "Gościa ze Szczecina"? Nie mam konta na EBayu i nie mogę podejrzeć danych kontaktowych, pozdro.
Nie mam, raczej taniej nie kupisz przez @, bo chłop handluje na allegro i tutaj uwaga ..... ma tą samą nawigację za 699 albo 799

luxK napisał(a):czy na tych kartach są 3 letnie darmowe aktualizacje
Obstawiam, że tak.
Tez podpinam sie pod pytanie o aktualizacje. Mam nawigacje Mio mniej wiecej za podobne pieniadze. Zajmuje tylko gniazdo zapalniczki i trzeba ja zdejmowac zeby ktos nie ukradl (za granica, bo chyba ze chce mi sie sciagnac mapy googla offline – ale to tez na dluzsza mete potrzebuje zasilania).
Potwierdzam to co napisał Paolo. Też kupiłem u tego sprzedawcy poprzez ebay – u mnie wyszlo 310zł po kursie. Toolbox zrobił kopie oraz napisał, że aktualizacje sa do 27.01.2020r., czyli 3 lata od dziś. Też się dziwiłem cenie, ale nawigacja działa.
Tak w innym temacie polecam też Mazda Media Player z GooglePlay (Łukasza Skalskiego) za 20zł mamy screen mirroring telefonu + odtwarzacz filmów. Działa też znakomicie (czasami tylko trzeba dźwięk ręcznie włączyć, bo się wyłącza).
Tak w innym temacie polecam też Mazda Media Player z GooglePlay (Łukasza Skalskiego) za 20zł mamy screen mirroring telefonu + odtwarzacz filmów. Działa też znakomicie (czasami tylko trzeba dźwięk ręcznie włączyć, bo się wyłącza).
Zajmuje tylko gniazdo zapalniczki i trzeba ja zdejmowac zeby ktos nie ukradl (za granica, bo chyba ze chce mi sie sciagnac mapy googla offline – ale to tez na dluzsza mete potrzebuje zasilania).
I to jest część argumentów za tym żeby zakupić oryginał
Wiem, ciężko uwierzyć ale wszystko działa.
Przetestowane, polecam.
Witam
Gratuluję zakupu, super że wszystko działa . Teraz widać jaką przebitkę ma ASO
Pozdrawiam
PS
Po trzech latach bardziej się opłaca kupić nową kartę
niż aktualizację.
Gratuluję zakupu, super że wszystko działa . Teraz widać jaką przebitkę ma ASO
Pozdrawiam
PS
Po trzech latach bardziej się opłaca kupić nową kartę

Niestety taka polityka Mazdy Polska (nie ASO), to kolejny przykład i to co rozmawialiśmy na ostatnim spocie odnośnie koła zapasowego i innych akcesoriów.
Myślę, że za 3 lata te karty będą jeszcze tańsze (przykład kart z nawigacją tom tom ) lub mazda nam umożliwi legalnie zainstalować android auto.
PS
Pamiętajcie, że mamy temat viewtopic.php?f=519&t=191841
jak komuś się uda kupić jakieś fajne akcesoria do CX3 w dobrych pieniądzach to chwalcie się.
Myślę, że za 3 lata te karty będą jeszcze tańsze (przykład kart z nawigacją tom tom ) lub mazda nam umożliwi legalnie zainstalować android auto.
PS
Pamiętajcie, że mamy temat viewtopic.php?f=519&t=191841
jak komuś się uda kupić jakieś fajne akcesoria do CX3 w dobrych pieniądzach to chwalcie się.