Brać
www.mazdaspeed.pl
fate napisał(a):To od jakiej kwoty szukac? To auto ma juz 15 lat..
jachu36 napisał(a):e-tomek,daj sobie spokój z dobrymi radami.Ja już sobie dałem,choć nie udzielałem się jak Ty. Szkoda Twoich uwag,czasu i nerwów![]()
Nie ma sensu się nagadać a kupujący w 99% zaczynają poszukiwanie auta i w kryteriach wyszukiwania najważniejsze jest"cena najniższa".
jachu36 napisał(a):Śledź dalej formu od roku lat jak to piszesz.....Wtedy na pewno pogłębisz swoją wiedzę.
jachu36 napisał(a):Jak sam widzisz wstawiłeś młodsze i ładniejsze auto a, okazało się przekręcone....więc o co Ci chodzi że uogólniam???
jachu36 napisał(a):e-tomek,daj sobie spokój z dobrymi radami.Ja już sobie dałem,choć nie udzielałem się jak Ty. Szkoda Twoich uwag,czasu i nerwów
Nie ma sensu się nagadać a kupujący w 99% zaczynają poszukiwanie auta i w kryteriach wyszukiwania najważniejsze jest"cena najniższa".
jachu36 napisał(a):Jak auto może być godne polecenia skoro jest niewiele droższe od wagi złomu???
jachu36 napisał(a):Wiem czego można się spodziewać po takim aucie.
jachu36 napisał(a):Ale ok .Widzę że masz ogromne doświadczenie i wiedzę oraz ilość Twoich postów mówi wszystko za siebie.
jachu36 napisał(a):Jak sam widzisz wstawiłeś młodsze i ładniejsze auto a, okazało się przekręcone.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 39 gości