Czateria...cd
Ty to jeszcze szczyl* jesteś 
Jak podrośniesz i założysz rodzinę z małymi Krzemolkami to inaczej spojrzysz na autokary
Mnie Voyager podobał się od kiedy na rynku pojawił się model 3 gen (1996). Wtedy też mocno na niego zachorowałem. Dla równowagi dodam że identycznie byłem zachwycony Chryslerem Stratusem
Ale to mi jakoś szybko przeszło, a Voyager został.
Generalnie fajny jest pomimo wieku:

* dobrotliwie o młodym człeku
Jak podrośniesz i założysz rodzinę z małymi Krzemolkami to inaczej spojrzysz na autokary
Mnie Voyager podobał się od kiedy na rynku pojawił się model 3 gen (1996). Wtedy też mocno na niego zachorowałem. Dla równowagi dodam że identycznie byłem zachwycony Chryslerem Stratusem
Generalnie fajny jest pomimo wieku:

* dobrotliwie o młodym człeku
ravo napisał(a):Grzyby napisał(a):ak podrośniesz i założysz rodzinę z małymi Krzemolkami to inaczej spojrzysz na autokary
oj niektórzy są niereformowalni jak ja hehe
Taa ... żona dobrotliwie lejce luźno trzyma, a ten się tu zaraz za Jamesa Deana podaje.
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Drinking wine and killing time
Dominator napisał(a):Lub zatracił się w jeździe fałwejem
Może zrobi wreszcie z 1000km
Grzyby napisał(a):Jak podrośniesz i założysz rodzinę z małymi Krzemolkami to inaczej spojrzysz na autokary
Myślę, że do dwójki jakieś większe kombi w postaci V70 np. powinno wystarczyć, no chyba że się rozkręcę to wtedy może i tak

Krzemol1994 napisał(a):Myślę, że do dwójki jakieś większe kombi w postaci V70 np. powinno wystarczyć
Dobra dobra potem stwierdzisz że przydały by się przesuwne drzwi i zanim się obejrzysz spotykasz się z Grzybem na zlocie autobusów

Krzemol1994 napisał(a):Myślę, że do dwójki jakieś większe kombi w postaci V70 np. powinno wystarczyć
Bez problemu. Laga mi wystarcza. Jej jedyna wada, to trochę mało miejsca z tyłu, ale jeszcze dzieciom nie musze amputować nóg.
Do każdego auta się zmieści dwójka dzieci. A to czy będzie to sedan, czy kombi ma znaczenie tylko dla bagażu.
Chociaż chciałbym zobaczyć dwa wózki i torbę podróżną w sedanie...
Tak naprawdę to przy bliźniakach jest opcja na zabranie mniej rzeczy niż przy dzieciach o różnicy 2 lat. Wózek dla bliźniaków też zajmuje mniej miejsca niż dwa osobne
Chociaż ostatnio rozwiązaliśmy problem i możemy spokojnie zabierać jeden wózek:
https://goo.gl/photos/EUMv9drFXp588kY96
Chociaż chciałbym zobaczyć dwa wózki i torbę podróżną w sedanie...
Beny napisał(a):spokojnie nawet bliźniaki
Tak naprawdę to przy bliźniakach jest opcja na zabranie mniej rzeczy niż przy dzieciach o różnicy 2 lat. Wózek dla bliźniaków też zajmuje mniej miejsca niż dwa osobne
Chociaż ostatnio rozwiązaliśmy problem i możemy spokojnie zabierać jeden wózek:
https://goo.gl/photos/EUMv9drFXp588kY96
Mogę Ci pokazać podwójny
do 159 kombi musiałem zdejmować koła bo nie wszedł na długość.
Według mnie na wakacje sedan+box i po sprawie.
Kolega próbował się spakować do bmw e91 o ktorym ostatnio wspominałeś,8 latek+3 latek i nie wyglądało to za dobrze mimo że to kombi
Według mnie na wakacje sedan+box i po sprawie.
Kolega próbował się spakować do bmw e91 o ktorym ostatnio wspominałeś,8 latek+3 latek i nie wyglądało to za dobrze mimo że to kombi
-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
Beny napisał(a):Według mnie na wakacje sedan+box i po sprawie.
Z takim założeniem mozesz mieć cokolwiek + box bo to dodatkowe 400-500l
Podwójny wózek po złożeniu nie zajmuje wiele więcej miejsca niż pojedynczy. Mam bliźniaki w rodzinie, widziałem jak się pakują
Beny napisał(a):mimo że to kombi
Z nazwy. Bagażnik jak w hatchbacku
Ja się już leniwy zrobiłem i kombi mi się po prostu funkcjonalnie podoba. W Toledo ciągle musiałem układać graty by się zmieściły (wtedy sporo z Anią podróżowaliśmy). Teraz otwieram klapę, rzucam graty i zamykam. Dla mnie od czasu pozbycia sie MX-3 samochód to tylko środek transportu, a nie ołtarzyk do modlitw i podziwiania
Jak przesunę tylne siedzenia do przodu to mam bagażnik o pojemności AR 159 kombi
a przecież mam HB 
Nie, ale nie jest problemem dołożyć, tylko trzeba mieć stacje dokującą i samą lodówkę.
Krzemol1994 napisał(a):Jest, bez tego bym zbankrutował chyba
Pewnie Giuseppe się teraz zastanawia co te polaczki wyprawiają z jego silnikiem
Co do środkowego siedzenia to oczywiście da się tam usiąść ale nie polecam na dłuższe trasy, siedzi się wyżej i ja jak mam zabrać więcej osób to montuje tam fotelik, dzięki temu po bokach mogą usiąść jeszcze ludzie. Jest to rozwiązanie awaryjne i nie tak wygodne jak np w VC kombi gdzie jest duża kanapa.