A wiec nazywam się Adam, mam 32 lata. Pochodzę z Warszawy, moja mazda to to z opisu
Tutaj się witamy
Witam
Forum obserwuje już od lipca, ale dopiero teraz zauważyłem że jest temat powitalny
A wiec nazywam się Adam, mam 32 lata. Pochodzę z Warszawy, moja mazda to to z opisu
-
unofeecur
Witam
Czy może mi ktoś grzecznościowo wystawić mazde xedos 9 miller na sprzedaż bo jestem za krótko na forum by samemu to zrobić.
Pozdrawiam
Czy może mi ktoś grzecznościowo wystawić mazde xedos 9 miller na sprzedaż bo jestem za krótko na forum by samemu to zrobić.
Pozdrawiam
-
Bocian99
Dzień dobry. Od 22 grudnia 2016 jestem posiadaczem Mazdy Premacy 2002 1,8. Dotychczas jeździłem tylko włoskimi autami: Fiat Regata, Croma, Lancia Dedra i Kappa. Premacy to pierwszy japoński mój samochód. Dopiero poznaję jego urok.
-
Alex13
Cześć Wszystkim,
Od niedawna bo od 10.01.2017 jestem posiadaczem Mazdy 6 GY – Active – Kombi w silniku benzynowym 2.0. Mam nadzieję, że długo pozostanę posiadaczem Mazdy oraz forumowiczem Klubu Mazdaspeed
Pragnę dodać, że inny z forumowiczów dołożył dużych starań i przekonał mnie właśnie do zakupu Mazdy a mówię tu o forumowiczu o nicku kciuku88.
Pozdrawiam,
Tramo
Od niedawna bo od 10.01.2017 jestem posiadaczem Mazdy 6 GY – Active – Kombi w silniku benzynowym 2.0. Mam nadzieję, że długo pozostanę posiadaczem Mazdy oraz forumowiczem Klubu Mazdaspeed
Pozdrawiam,
Tramo
vlad_ napisał(a):Siemaforum znamy od daaaawna, a od niedawna mamy w domu Miatę NB mojej żony a ja sam jeżdzę R34
mogliście nas poznać na imprezie JAPFEST którą organizuję
Aaaaa, witam, witam Szanowe Grono użytkowników Mazd
- Od: 5 gru 2013, 20:11
- Auto: Xedos 6 ®isto ©oncept, Mazda 323F 2,0 '01 ,
SIMSON SR 2 '59r ,
Suzuki GR650 '83r
Były: Trabant Polo, Fiat 125p, Xedos 6 KF '96
Bashan 250 – skradziony,
Colt '99 1,3,
TDM 850 '01
konnichiwa 
przybywam do Was w pokojowej misji wspólnego upalania mazdzinek
od pół roku jestem szczęśliwym posiadaczem RX-8 "Biały Samuraj" opisanej na łamie mniejszego forum maniaków rotacji
wcześniej miałem prelude 4g "szpachelotke" w którą władowałem kilka worków złota montując wielkie heble, itb, swapując silnik, i generalnie zamieniając gruz w rajdówke z homologację
Teraz nastał czas na coś lepszego
Ósema odkąd się pojawiała zagościła w moim sercu, powiedziałem sobie że kiedyś będę ją miał. 7 lat temu, jak kupowałem pierwszy samochód, miałem budżet wystarczający na kosiarkę, albo podrdzewiałą hondę... dla niektórych na jedno wychodzi
obecnie miałem dość projektu a'la warcy rycy cescy, wiec postanowiłem zmienić na coś młodszego.
standardowo rx-8 vs 350z, u mnie dodatkowo moja pierwsza motoryzacyjna miłość, impreza
tak szczerze to mimo że najładniejsza, to rx-8 zamykała stawkę, chciałem gt, by bezproblemowo i dynamicznie połykać kilometry, więc przodowała zetka, potem impreza, a ósema? była w głowie myśl, że tak bardzo to auto chciałem, ale gdzie wankiel na moje potrzeby... jako rekompensatę Ósemki wciągnąłem na listę 6 mps, ale znaleźć coś godnego uwagi w tak nielicznych ogłoszeniach sprzedaży graniczy z cudem. zjeździłem całą polske i wszystkie zetki były be, pomijam klaustrofobiczne wnętrze tego kolosa. Imprezy widziałem 2, szukając w tych najdroższych i też
nie urywały... no i w końcu nastał sądny dzień.
po pracy wpisałem rx-8 w allegro, te auta kosztują jak barszcz, więc dałem oferty "od najdroższej" i nagle olśnienie, biała rx-8 50 km ode mnie. No i umówiłem się o na oględziny na 18, o 19 Pan miał mieć jakąś imprezę rodzinną. wstyd, ale przyjechałem na krzywy ryj, bez kasy. Bo przecież nawet jak, to nie biała... no i skończyłem auto oglądać o 21, a o 23 przywiozłem hajs w zębach
prelude wtedy od 4 dni stała pod chmurką, bo w garażu stał sprzęt do nowego warsztatu, więc do 2 w nocy go wywoziłem na wynajętą hale, a o 2:30 auto stało w cieplutkim, suchym garażu

jeszcze raz serdecznie pozdrawiam pozytywnie zakręconych
przybywam do Was w pokojowej misji wspólnego upalania mazdzinek

standardowo rx-8 vs 350z, u mnie dodatkowo moja pierwsza motoryzacyjna miłość, impreza

po pracy wpisałem rx-8 w allegro, te auta kosztują jak barszcz, więc dałem oferty "od najdroższej" i nagle olśnienie, biała rx-8 50 km ode mnie. No i umówiłem się o na oględziny na 18, o 19 Pan miał mieć jakąś imprezę rodzinną. wstyd, ale przyjechałem na krzywy ryj, bez kasy. Bo przecież nawet jak, to nie biała... no i skończyłem auto oglądać o 21, a o 23 przywiozłem hajs w zębach

jeszcze raz serdecznie pozdrawiam pozytywnie zakręconych
-
Dikej
Witam , po 20latach błądzenia i ujeżdżeniu ponad 20 różnych modeli osiadłem obecnie na dwóch Mazdach
. Mam nadzieję że koledzy będą równie pomocni w pomocy z tematami technicznymi jak na innych forach (innych marek) – za co z góry dziękuję
pozdrawiam ps. jestem z rejonu śląsk – bielsko-biała

- Od: 23 sty 2017, 22:42
- Auto: CX-3 2016 AWD 150KM AUT 2.0 Ceramic
CX-5 2016 AWD 192KM AUT 2.5L WhitePearl
Cześć, nazywam się Krzysiek i zarejestrowałem się na forum, bo szukam informacji praktycznych o Maździe 323 BJ 1.6.
Aktualnie jeżdżę od czterech lat Honda Civic szóstej generacji i szukam czegoś nowszego i bardziej praktycznego, ale zarazem chciałbym pozostać przy japońskich hatchbackach (mam za sobą już przygodę z Corollą E11).
Chciałbym znaleźć informacje na temat jednego konkretnego modelu: 323f BJ 1.6 bez gazu po lifcie. Interesuję mnie konkretne spalanie w mieście, typowe usterki, wersje wyposażenia oraz różnice między wersją przed i po liftową. A i mogę dodać jeszcze pobór oleju silnikowego, bo to w Civicach z tamtego okresu normalne:)
Pozdrawiam, k
Aktualnie jeżdżę od czterech lat Honda Civic szóstej generacji i szukam czegoś nowszego i bardziej praktycznego, ale zarazem chciałbym pozostać przy japońskich hatchbackach (mam za sobą już przygodę z Corollą E11).
Chciałbym znaleźć informacje na temat jednego konkretnego modelu: 323f BJ 1.6 bez gazu po lifcie. Interesuję mnie konkretne spalanie w mieście, typowe usterki, wersje wyposażenia oraz różnice między wersją przed i po liftową. A i mogę dodać jeszcze pobór oleju silnikowego, bo to w Civicach z tamtego okresu normalne:)
Pozdrawiam, k
-
krzysek
Serwus wszystkim! :–)
Historia zatoczyła koło, od roku oglądam się za Mazda MX5 na ulicach. Ostatnie kilka miesięcy szukam samochodu dla siebie i serce podpowiada "bierz mx5". Mam nadzieję że będę kolejnym zadowolonym użytkownikiem owego modelu.
Pozdrawiam!
Historia zatoczyła koło, od roku oglądam się za Mazda MX5 na ulicach. Ostatnie kilka miesięcy szukam samochodu dla siebie i serce podpowiada "bierz mx5". Mam nadzieję że będę kolejnym zadowolonym użytkownikiem owego modelu.
Pozdrawiam!
-
Barton1337