Witam Panowie ..i Panie(?) Aktualnie jestem posiadaczem Mazdy 6 GH 2.5 2008r. Samochód kupiony 2 tygodnie temu. Liczę na nabycie maksymalnej wiedzy o swoim i waszych autach. Pozdrawiam
Hej Klubowicze. Jestem Maździarzem od kilku lat, ale nie udzielałem się jeszcze na forum. Będę chciał się poprawić, bo widzę, że dużo ciekawych wątków poruszanych jest...
Ostatnio edytowano 24 mar 2017, 16:33 przez Artur Arti, łącznie edytowano 1 raz
Witajcie klubowicze Mazdy ! bardzo mi miło że moge do Was dołaczyc.Posiadam mazde 626 2.0DITD z 2002 r z przebiegiem 250 tys km .Mam nadzieję że dowiem sie od Was wiele ciekawych rzeczy .Pozdrawiam serdecznie.
Witam szczęśliwych użytkowników wszystkich Mazd. Mam na imię Marek z Kielc i kiedyś należałem do waszego forum ale po sprzedaży auta nastąpiły inne priorytety. W tej chwili posiadam Mazde 6 diesle z 2007 i powiem że auto jest bez awaryjne co bardzo mnie cieszy w porównaniu jakie przejścia miałem z audi A4 B8 benzyna 1.8TFSi
Witam. Od miesiaca jestem posiadaczem Mazdy 6, wersja liftback z 2007 roku. Silnik 1.8 w benzynie o mocy 120 KM. Jak na razie samochod sprawuje sie wspaniale i jestem bardzo zadowolony. Ciesze sie ze moge byc czescia spolecznosci użytkownikow Madzi. Pozdrawiam!
Nie wiem jak mogłem przeoczyć tak istotny wątek! <shame on me> Naprawiam swój błąd i witam serdecznie wszystkich użytkowników! Życzę Wam szerokości, bo bezawaryjność już mamy!
jak przystało na kulturalną osobę chciałbym się z Wami przywitać. Mazdy co prawda jeszcze nie posiadam, ale jeśli trafi się odpowiedni egzemplarz to zostanę z Wami na dłużej
Cześć! Witam sie z Wami moją mazdą 6 kombi 2004/ diesel 2.0 Liczę że dowiem sie tu wielu rzeczy i spotkam ciekawe osoby z moich okolic jest to moje pierwsze auto ale póki co same plusy zgarnia do zobaczenia na trasie zielony listek na pupie i husky z boku :p to ja :p Basia Wawa
Witam, od kilku dni jestem szczęśliwą posiadaczką Mazdy 3. Jest to moje drugie autko ale pierwsze tak cudowne, mam nadzieję że uda się poznać ciekawe osoby z okolicy równie zakochane w swoim samochodzie
Cześć dziewczyny i chłopaki Jestem tu nowa więc oficjalnie się witam. Obecnie posiadam mazdę 3 MPS z 2013r. wcześniej miałam dwie maździory – 323P, a niedawno RX8. Niestety ta druga skończyła dosyć marnie, nie z mojej winy więc trzeba było coś kupić