Może kiedyś. Ale póki co, cieszy już obecny wynik
www.mazdaspeed.pl
Tubi napisał(a):Niron napisał(a):Powiem Ci że miałem taki czas, iż myślałem o swapie na millera, ale jak tak czytam o tym spalaniu oleju, to już mi przeszło
Tak, tak... oszukuj samego siebie
jedrzej07 napisał(a):No właśnie sam się sobie dziwię, że tego nie zrobiłem. Miałbym spokój na wiele lat... Ale tak to jest zawsze.. czegoś się nie zrobi od razu a potem się żałuje. Fakt, że ten remont mnie pociągnął po kieszeni ze wszystkim około 4 tysi. I robiłem sam, więc przy mechaniku wyszłoby jeszcze ze 2 więcej przynajmniej. A nie miałem kolejnych 1500 na pierścienie. Fakt, można było się wstrzymać no ale tak to bywa..
Zamienników nie ma nic... W stanach coś mają, ale jakość wątpliwa.
Do KLa OE 1700zł z tego co widzę, ale plus jest taki, że do KLa są dobre zamiennik a do KJ nie ma co ryzykować z tymi zamiennikami ze stanów za 58$
Tubi napisał(a):A mi się wydaje ,że lepiej ściągnąć Millenie niż bawić się w swapy. Po drugie w moim przypadku do wygodnego przemieszczania się to, to co oferuje KL mi w zupełności wystarczy w tym aucie. Bardziej denerwujący jest mułowaty automat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości