Sosenka napisał(a):Z innej beczkidostaliście już nowy kalendarz? fajny jest
Przeglądałem wątek o zamówieniach na kalendarz klubowy , jeszcze nie jest podobno gotowy do wglądu , a tu Sosenka już dostała

Pozdrawiam
www.mazdaspeed.pl
Sosenka napisał(a):Z innej beczkidostaliście już nowy kalendarz? fajny jest
Chica napisał(a):– samochod ma niewielka przestrzeń wewnątrz, jakbym miała 175 cm + i odpowiednia waga, nie wybrałabym tego modelu, ale dla 165 cm jest jak na miarę, przy tym fotele przednie sa super ergonomiczne do tego stopnia ze wg mnie nie potrzeba podlokietnika
– automat w mieście super, wcześniej mówiłam, ze automat jest dla idiotów,teraz innego nie kupię, przy ruszaniu na światłach bez duszenia gazu na maksa już przy 2. biegu jest z przodu w stosunku do samochodów z manualna skrzynia
– na trasie przy 130+ zaczyna być głośno, ale nie hukliwie, to moze być sprawa sporych lusterek
– wada przy użytkowaniu dla niskiej osoby – szyby wysoko sie zaczynaja i słaba widoczność boków/kół samochodu, ale da sie nauczyć gabarytow
Chica napisał(a):Paolo – nie wypowiadaj się na temat samochodu, którego nie posiadasz i nie mów właścicielowi, jaki jest jego samochód, bo się ośmieszasz
Chica napisał(a):Paolo – nie wypowiadaj się na temat samochodu, którego nie posiadasz i nie mów właścicielowi, jaki jest jego samochód, bo się ośmieszasz
Chica napisał(a):– wada przy użytkowaniu dla niskiej osoby – szyby wysoko sie zaczynaja i słaba widoczność boków/kół samochodu, ale da sie nauczyć gabarytow
Paolo napisał(a):(...) Obrócenie się, spojrzenie przez ramie np. na drodze szybkiego ruchu może spowodować niemałe problemy jak w między czasie Ci coś zwolni wyskoczy z pobocza.
(...)
to chcecie napisać, że popełniliście błąd w wyborze?Polecam wybrać się do salonu Mazdy, siąść w CX-3
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 8 gości