Panowie pisząc obłędnie nie podniecam się że już je kupuje, po prostu na mnie robi wrażenie taka konigurcja i od tyle....
Ma bogate wyposażenie do tego automat, i kolor biały... dla mnie poezja... ale ja mówię ogólnie o takiej konfiguracji auta a nie że odrazu jadę i kupuję.... jestem realistą...
jeśli był np. samochód uszkodzony, zdrzerzak czy błotnik i nie naruszone zostały elementy konstrukcyjne auta to czemu mam go nie kupić? mi chodzi aby nie składało się z 3 a to że ktoś przerysował zderzak to już nie kupuje tak? bądźmy realistami i od tyle....
przesłałem wam zdjęcia auta, uszkodzenia niby podobne do tych co mówił mi koleś od tego auta, nie widzę tam wybitych poduszek.. koleś od białek mazdy też twierdzi że nie poszły...
za dużo niejasności w tym aucie wiec zapewne go nie kupie, ale zobaczyć zawsze mogę, nic mnie to nie kosztuje, a zdobywam nowe doświadczenie przy zakupie.... no nie licząc kosztu dojazdu...
Honda dobre auta, ale nie w moim typie niestety... only mazda <3
bede szukał rok ale znajdę

obecną mam sprowadzoną z dani i szukałem jej bardzo długo, ale jestem pewny że nie było z nią nic robione.... kupiłęm jako auto 5letnie