Czateria...cd
Beny napisał(a):E nie straszcie,ale mówicie o hotelach prywatne kwatery chyba jeszcze można wynająć?
O sensownych raczej można zapomnieć
Bimbak napisał(a):Zaraz Turcja będzie bardzo tania na last minute.
Też to mówiłem mojej żonie ale ona się upiera na Teneryfę
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Nie mam na tyle czasu, nie opchnę dzieciaka na więcej niż 3 dni. Znalazłem coś w Zakopcu, czekam na przyklepanie. Co prawda nie ma basenu i sauny, ale...
EDIT: No dobra, zarezerwowane. Co prawda wolałbym Bukowinę niż Zakopane, ale niech będzie.
EDIT: No dobra, zarezerwowane. Co prawda wolałbym Bukowinę niż Zakopane, ale niech będzie.
Beny napisał(a):E nie straszcie,ale mówicie o hotelach prywatne kwatery chyba jeszcze można wynająć?
Sensownych (czyli dla mnie studio lub duży pokój z jakimś aneksem) nie znalazłem. Zaczynałem oczywiście od mieszkań, ale to już w ogóle można zapomnieć. Na wielu stronach hoteli/pensjonatów jest nawet informacja, że na mniej niż tydzień nie wynajmują
Stanęło na tym, że jadę sam i kimnę się u rodziny. Po południu załatwię co mam do załatwienia, a rano jakieś narty skoro już będę w górach
Mi się udało tutaj http://www.helan-zakopane.pl/
Mi przysłali info, że mogę w świątecznej promocji kupić torby idealnie pasujące do bagażnika za 7kzł 

Trusted computing – Yes or No?
Jak ja nie lubię przejść dla pieszych przez dwa pasy ruchu... nie widać czy ktoś przechodzi jak większy samochód jedzie na drugim pasie. 
brii napisał(a):Wystarczy w takich miejscach nie wyprzedzać
Nie chce wyprzedzać ale jak lewy pas jest do skrętu w lewo to nie wiesz czy auto stoi bo przepuszcza kogoś na pasach czy stoi bo czeka na wolny przejazd, tak czy siak nic nie widać a ja naprawdę nie chce nikogo potrącić
Twoim obowiązkiem jest zachować szczególną ostrożność w takim przypadku, niezależnie czy jest do skrętu, czy też nie, bo nie wiesz, dlaczego auto na pasie obok zwalnia. Tylko tyle i aż tyle.
Myślę że wykład z PRD niepotrzebny.
Pożalił się tylko że nie lubi i uj!
Ja dla odmiany nie lubię pietruszki. Dostawę wykład o tym jaka jest zdrowa?
Pożalił się tylko że nie lubi i uj!
Ja dla odmiany nie lubię pietruszki. Dostawę wykład o tym jaka jest zdrowa?