Tutaj się witamy
Cześć od tygodnia jestem posiadaczem Mazdy 6 przed nią woziła mnie 626GF (5lat). Myślę ze szóstka powozi mnie o wiele dłużej .
zdjęcia i opis wrzucę jak najszybciej będzie to możliwe a za pomocą forum
będzie dopieszczona i w jak najlepszej kondycji
Pozdrwiam

Witam wszystkich forumowiczów.
Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem (w sumie to jesteśmy razem z narzeczoną) Mazdy 323F BJ z silnikiem 1,6 16v, z 2001 roku.
Do tej pory nie mieliśmy styczności z tą marką. A po tym krótkim czasie już widzimy że zapowiada się długa współpraca z Mazdą i na pewno z waszym forum, gdyż już dziki niemu dowiedziałem sie wielu ciekawych rzeczy o swoim samochodzie.
Wielkie dzięki .
Pozdrawiam(y).
Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem (w sumie to jesteśmy razem z narzeczoną) Mazdy 323F BJ z silnikiem 1,6 16v, z 2001 roku.
Do tej pory nie mieliśmy styczności z tą marką. A po tym krótkim czasie już widzimy że zapowiada się długa współpraca z Mazdą i na pewno z waszym forum, gdyż już dziki niemu dowiedziałem sie wielu ciekawych rzeczy o swoim samochodzie.
Wielkie dzięki .
Pozdrawiam(y).
-
SpecialGreenDriver
Witam serdecznie.
Od września jestem szczęśliwym posiadaczem klasyka z lat 80-tych spod marki MAZDA
Pozdrawiam innych szczęśliwych posiadaczy japońskich piękności
Od września jestem szczęśliwym posiadaczem klasyka z lat 80-tych spod marki MAZDA
Pozdrawiam innych szczęśliwych posiadaczy japońskich piękności
-
miechumiki
Witam wszystkich. Od kilku dni jestem szczęśliwym (mam nadzieję) posiadaczem Mazdy 5. Mam nadzieję, że dzięki forum jeszcze bardziej zdołam poznać swój nowy nabytek
-
yoxin
Witam wszystkich jestem tu nowy, mam na imię Marcin posiadam mazde 6 gh kombi
- Od: 17 gru 2016, 19:10
- Auto: Mazda 6 gh 2009r. 2.0 benzyna kombi
Witam
Od ponad tygodnia posiadam Mazde 6 kombi 2007 GY. Dzięki forum naprawdę się dużo dowiedziałem. pozdrawiam
Od ponad tygodnia posiadam Mazde 6 kombi 2007 GY. Dzięki forum naprawdę się dużo dowiedziałem. pozdrawiam
-
Rola
Cześć, Z tej strony Tomek, miałem kilka mazd, w tej chwili premacy 1,8 16V z 2001 roku
Pozdrawiam
-
szparag86
Witam się i ja.
Chcialbym się dowiedzieć więcej o Mazdzie 5, chcę kupić rodzinne auto. Mam nadzieję że pomożecie
Pozdrowienia
Chcialbym się dowiedzieć więcej o Mazdzie 5, chcę kupić rodzinne auto. Mam nadzieję że pomożecie
-
Gustavo
Witam wszystkich. jestem posiadaczem mazdy 6 mps juz od ok roku i w koncu znalazlem troche czasu aby dolaczyc do waszego grona. i wesolych swiat wszystkim zycze.
-
Tater6MPS
Witam wszystkich klubowiczów.
Stałem się posiadaczem nowej mazdy 3 i dzięki forum chciałbym jak najwięcej o niej się dowiedzieć.
Pozdrawiam Andrzej
Stałem się posiadaczem nowej mazdy 3 i dzięki forum chciałbym jak najwięcej o niej się dowiedzieć.
Pozdrawiam Andrzej
-
jędrekm
Witam
Jestem Karol i chciałbym się przywitać
Aktualnie posiadam nową Mazde 3 sedan. Poprzednim samochodem była Mazda Premacy. Pozdrawiam 
-
karol86