przechodząc do sedna sprawy mam problem posiadam mazde 626 gw 2.0 benzyna i nie mogę znalesc nigdzie na forum jak wejsc w stan serwisowy znalazłem niby gnd zbieram z ten lecz u mnie nie ma Panu ten . Proszę kogoś mądrego o opisanie mi krok po kroku jak ustawic obroty i które styki mam zawrzeć że soba ponieważ nigdzie nie mogę znalesc opisu do tej Mazdy lub złe szukam dodam że dolot został wyczyszczony lecz obroty dalej szaleją jadac wciskamy pedały sprzęgła i hamulca i samochód prawie gaśnie albo i zgaśnie zależy jak mu się zechce może ktoś miał taką przypadłość
Mazda 626 gw tryb serwisowy problem z obrotami podczas hamowania
Strona 1 z 1
Witam wszystkich bardzo serdecznie z góry chciałem zaznaczyć że jestem nowym użytkownikiem i proszę o wyrozumiałość
przechodząc do sedna sprawy mam problem posiadam mazde 626 gw 2.0 benzyna i nie mogę znalesc nigdzie na forum jak wejsc w stan serwisowy znalazłem niby gnd zbieram z ten lecz u mnie nie ma Panu ten . Proszę kogoś mądrego o opisanie mi krok po kroku jak ustawic obroty i które styki mam zawrzeć że soba ponieważ nigdzie nie mogę znalesc opisu do tej Mazdy lub złe szukam dodam że dolot został wyczyszczony lecz obroty dalej szaleją jadac wciskamy pedały sprzęgła i hamulca i samochód prawie gaśnie albo i zgaśnie zależy jak mu się zechce może ktoś miał taką przypadłość
-
Daniel.k
sprawdź szczelność dolotu, w szczególności wężyki podciśnienia,
masz typowe objawy tego problemu
Wysłane z mojego m2 przy użyciu Tapatalka
masz typowe objawy tego problemu
Wysłane z mojego m2 przy użyciu Tapatalka
- Od: 24 lut 2008, 12:20
- Auto: *626 GW 2.0 TurboRF 98r.
* Toyota Avensis Verso 2.0 PB+LPG automat Exlusive 04r.
* było C8 2.2 PB+LPG Exlusive 03r
* było Meriva B 1.4 PB+LPG (fabryczny) 120KM 16r.
* było Astra 4 sedan 1.4 PB+LPG (fabryczny) 140KM 16r.
Nie powinien wkręcać aż silnik zgaśnie, ledwo, ale ma chodzić. Potem kostka w zawór IAC i imbusem wyregulować na 750 obrotów.
Poza tym taką przypadłość jak autor wątku miało wielu, trzeba poszukać, wszystko dokładnie opisaliśmy. Myślę, że tylko regulacja obrotów nie pomorze.
Poza tym taką przypadłość jak autor wątku miało wielu, trzeba poszukać, wszystko dokładnie opisaliśmy. Myślę, że tylko regulacja obrotów nie pomorze.
Zanim zaczniesz się kłócić, komuś dokuczać, wiedz, że nie warto. Przeczytaj:
"Przeminiesz.
Nie było Cię, na chwilę jesteś
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
"Przeminiesz.
Nie było Cię, na chwilę jesteś
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
Strona 1 z 1