Mazda 626 1.8 ON, 2000, (otomoto: 6009226219), 4.200 zł, Gdańsk.

Tutaj zadajemy pytania na temat opinii o konkretnych egzemplarzach.

Postprzez Tomek199000 » 11 gru 2016, 18:39

Dzień dobry Wszystkim :)

Jako , że szukam auta do 8 tys ale może być i tańsze ( nie szukam tylko mazdy ) zainteresowałem się Mazdą która stoi niedaleko mnie w Gdańsku. Nie skupiam się na czytaniu opisu bo tutaj każdy będzie auto zachwalać a ten facet wiadomo mocno je zachwala. Pytanie brzmi :

1.) Czy te silniki są dobre w tych Mazdach ? To , że będzie palić 12 L to nie jest problem ale czy są dość trwałe ?

2.) Jeśli kupi się bez rdzy to długo posłuży ?

3.) Ogólnie te mazdy są w miare dobre ?

Czy warto te cudo jechać oglądać ? Ja podchodzę do tego tak , że nikt dobrego auta za 4k nie sprzeda dlatego z góry je odrzucam ale co Wy na ten temat powiecie ? Warto ?

Dzwoniłem z ciekawości do faceta. Generalnie bardzo nie miły . Spytałem czy można pojechać autem na warsztat do znajomego mechanika to usłyszałem :

" Niech Pan da 100zł mechanikowi i niech z Panem jedzie bo ja nigdzie po warsztatach jeździć nie będę "

Jak dla mnie to auto już odpada. Wiadomo cena niska to cudów nie można oczekiwać ale też jak ja sprzedawałem clio za 4500zł to na warsztacie byłem. Uważam , że nie ważne czy auto za 5 tys czy za 10 tys jak ktoś odmawia pojechania 10km dalej na warsztat to znaczy , że ma coś do ukrycia.

Ale może niech ktoś się jeszcze wypowie :)

http://otomoto.pl/oferta/mazda-626-168- ... yG6fx.html
Tomek199000