Czateria...cd
Jednego mandatu nie przyjąłem to wczoraj o 2 w nocy w Warszawie przy wylocie na Terespol musieli łapać.. Kto wymyślił, żeby drogą 3 czy tam 4 pasmową w nocy trzeba było jeździć 60km/h..
300zł i 6 PTK![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
300zł i 6 PTK
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

Xenocyd napisał(a):No jak się leci z % to tak później jest. IIPA to spokojnie 7-9 %, sesyjne to nie jest
Kac, to kac, ale głowa mnie bolała strasznie, jakiś nie swój byłem cały następny dzień. Nie powiem, lekkie nie były, ale ja po 0,7 następnego dnia wyglądam lepiej.....
Twoje mi i smakowało i dobrze się po nim czułem
..::Born To Rise Hell::..
W zeszły poniedziałek miałem chyba najwiekszego kaca w tym roku. Ale jakoś tak mi się przyjemnie siedziało z prawie żoną, że wytrąbiłem sam 0.7 Lubuskiego z tonikiem 
Ja zauważyłem, że na kaca swietnie robi bieganie. Jak się już przeleci pierwsze 2km w których chce się rzygać i popełnić samobójstwo to potem już z górki. Po 10km i prysznicu można wrócić do picia jak nowonarodzony, a konkurencja zostaje zdyskwalifikowana 
Bieganie to na razie nie na moją wagę. Co prawda biegałem już z taka, ale na dłuższą metę, to tylko krzywdę sobie zrobię. Póki co rowerek, a zaraz sezon się zaczyna, pakiet startowy na PB trzeba wykupić i heja. Ale waga spada, więc za jakiś czas przelecę parę kilometrów, bo nawet mi się chce 
Ps. aktualna cena LPG to jakiś kosmos...
Ps. aktualna cena LPG to jakiś kosmos...
JohnnyB napisał(a):Kac, to kac, ale głowa mnie bolała strasznie, jakiś nie swój byłem cały następny dzień. Nie powiem, lekkie nie były, ale ja po 0,7 następnego dnia wyglądam lepiej.....
Twoje mi i smakowało i dobrze się po nim czułem.
Fuzle, czyli alkohol izoamylowy – ich stężenie wzrasta wraz z mocą piwa. Drożdże to produkują im cieplej i więcej alko.
Dlatego po takich już mocnych już piwach górnej fermentacji głowa boli. Jedno – dwa zniesiesz, późnej jest słabo.
W naprawdę złym przypadku nawet 1 potrafi zniszczyć, ale to błąd piwowara i procesu.
Pamiętam, że kac pp degustacji skrzynki RISów do miłych nie należał...
Ja raczej robię piwa lekkie (4-5%), albo już bliżej 10
Mam dziś wolne! 
Dopisano 06 gru 2016 15:39:
Panie i Panowie, jeśli chcecie komuś zrobić dobrze, to zapraszam.
Od dziś do piątku zbieram kasę dla:
https://www.facebook.com/Stowarzyszenie ... 788967472/
Sam mam przygotowane trochę zabawek (nowych i używanych [czytaj rzuconych w kąt przez moje dzieci] w bardzo dobrym stanie), planuję zrobić zakupy chemiczne i spożywcze.
Jeśli chcecie zakupy powiększyć, to zapraszam do wpłaty dowolnej kwoty na numer rachunku:
55 1140 2004 0000 3802 7410 6528
Na koniec przedstawię rozliczenie i paragon.
Dopisano 06 gru 2016 15:39:
Panie i Panowie, jeśli chcecie komuś zrobić dobrze, to zapraszam.
Od dziś do piątku zbieram kasę dla:
https://www.facebook.com/Stowarzyszenie ... 788967472/
Sam mam przygotowane trochę zabawek (nowych i używanych [czytaj rzuconych w kąt przez moje dzieci] w bardzo dobrym stanie), planuję zrobić zakupy chemiczne i spożywcze.
Jeśli chcecie zakupy powiększyć, to zapraszam do wpłaty dowolnej kwoty na numer rachunku:
55 1140 2004 0000 3802 7410 6528
Na koniec przedstawię rozliczenie i paragon.
Gib napisał(a):Auto odczarowane, jeździ jak powinno na gazie. Zero problemów z zapłonem, było przelane fxuj.
Łoborze – to naprawdę strasznie musiało Ci przelewać, że takie objawy były – nie waliło niespalonym gazem?
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Koleżanka kupiła dziecku tablet za 189zł. Wszystko fajnie ale nie ma google play
Czyli nie da się w sumie zrobić nic heheh
Ktoś ma pomysł jak to rozwiązać?
Android 6.0
Czyli nie da się w sumie zrobić nic heheh
Ktoś ma pomysł jak to rozwiązać?
Android 6.0