Mazda3 BM – oprogramowanie MZD Connect
Tak patrzyłem ostatnio na stronie Apple i większość konkurencyjnych modeli oferuje już Apple CarPlay, nawet w takiej Fabii (z całym szacunkiem dla Fabii)
Nie rozumiem dlaczego Mazda tak uparcie się przed tym wzbrania...
Nie rozumiem dlaczego Mazda tak uparcie się przed tym wzbrania...
lukasz-skalski napisał(a):Całkowicie rezygnuję z opcji WiFi, gdyż podłączenie telefonu w niektórych egzemplarzach graniczy z cudem. Niestety wygląda na to, że przyczyną nie są błędy programowe, różne wersje telefonów, Android'a, itp.
U mnie wifi też nie działało z moim telefonem. Nie potrzebowałem go , więc nie bardzo chciało mi się z tym coś robić. Syna telefon zaskoczył od razu. W maju mija mi gwarancja 3 letnia ,więc pomyślałem , że udam się z tym do serwisu , w końcu skoro jest taka opcja to powinna działać jak należy. Serwis sprawdził , że moja 3-ka może być obarczona takim problemem , zamówił nowy modem,wymienił i teraz łączy bez problemu.
Wszystko trwało ok. tygodnia czasu.
fux napisał(a):A gdzie ta lista? Mnie iP4, 5S, 6S nie działa.
Nawet z białym samochodem?
Sorki, nie mogłem się powstrzymać
Koledze chodziło raczej o listę samochodów a nie telefonów.
Zadzwoń do tego ASO to VIN pewnie dojdą.
To ze jakiś vin się łapie nie znaczy że mu nie będzie działać. Inaczej mówiąc"może ale nie musi".
Wiec nie będzie wzywania właścicieli na wymianę.
Wiec nie będzie wzywania właścicieli na wymianę.
"Życie jest jak badziewie na kole – raz na górze, a raz na dole."
Sprzedam, Ford Fokus tytanium 2013, PB.klik w link
Sprzedam, Ford Fokus tytanium 2013, PB.klik w link
-
Zoom -Zoom from Belgium
- Od: 26 mar 2010, 14:31
- Auto: Było CP,
Była M6 GH
Jest MX-5NBfl
Jest M3 BM Sport 2.2 Diesel Sedan.
Marianek napisał(a):To ze jakiś vin się łapie nie znaczy że mu nie będzie działać. Inaczej mówiąc"może ale nie musi".
Wiec nie będzie wzywania właścicieli na wymianę
dokładnie – myślałem , że to jasne.
krabdul napisał(a):Nawet z białym samochodem?
...a może warto było ? ...po co śmiecić na forum ?
Rubik napisał(a):Marianek napisał(a):To ze jakiś vin się łapie nie znaczy że mu nie będzie działać. Inaczej mówiąc"może ale nie musi".
Wiec nie będzie wzywania właścicieli na wymianę
dokładnie – myślałem , że to jasne.krabdul napisał(a):Nawet z białym samochodem?
...a może warto było ? ...po co śmiecić na forum ?
@Rubik
Post Marianka był odpowiedzią na post arexa a nie Twój, tak samo jak mój na post fuxa, więc sam zaśmiecasz, ale skoro już mnie wywołałeś do odpowiedzi to piszę.
Widzę, że też masz białą mazdę i chyba to Cię ugryzło, ale nie o tym była mowa. Białe mazdy są ładne, ale trzeba uważać by nie zmienił tego wybuch iphona, który z założenia z niczym nie jest kompatybilny (nawet z białymi autami). Święta idą, więc raz na czas trzeba zrobić przerywnik w dołowaniu się, zwłaszcza że w tym samym poście była też część konstruktywa.
Dzisiaj wszystkie Mazdy były białe
Nie wymieniajcie modułu WIFI u Gołębiewskiego – czekałem od marca do sierpnia!
Mało on wnosi – to nie nalegałem, ale niesmak pozostał.
Nie wymieniajcie modułu WIFI u Gołębiewskiego – czekałem od marca do sierpnia!
Mało on wnosi – to nie nalegałem, ale niesmak pozostał.
darrecki napisał(a):Chodza sluchy, ze Mazda wydala nowa wersje 59.000.xxx datowana na 2 wrzesnia. Jeszcze nie wyciekla, ale trzymam reke na pulsie...
Ostatnia dostępna wersja to 59.000.441
Jeżeli ktoś chcę to mogę wrzucić te paczki na jakiś upload
-
Paweł_Radom