Dla mnie g1wht tez jest wystarczające patrząc na filmy w necie.
Jednak osobiscie chciałbym coś mniejszego bo G1WH jest szeroką kamerą
www.mazdaspeed.pl
Bigbluee napisał(a):Ja tylko podałem suche dane
Dla mnie g1wht tez jest wystarczające patrząc na filmy w necie.
Jednak osobiscie chciałbym coś mniejszego bo G1WH jest szeroką kamerą
ereste83 napisał(a):Dobre. Ja od dawna się zastanawiam dlaczego te wszystkie rejestratory są z ekranem. Malutka kamera by wystarczyła i jak ktoś potrzebuje odtwarzacz to dodatkowy moduł. Ale też nie wiem po co, byle dało się do telefonu podłączyć jak będzie potrzeba.
ereste83 napisał(a):Dobre. Ja od dawna się zastanawiam dlaczego te wszystkie rejestratory są z ekranem. Malutka kamera by wystarczyła i jak ktoś potrzebuje odtwarzacz to dodatkowy moduł. Ale też nie wiem po co, byle dało się do telefonu podłączyć jak będzie potrzeba.
slisman napisał(a):ereste83 napisał(a):Dobre. Ja od dawna się zastanawiam dlaczego te wszystkie rejestratory są z ekranem. Malutka kamera by wystarczyła i jak ktoś potrzebuje odtwarzacz to dodatkowy moduł. Ale też nie wiem po co, byle dało się do telefonu podłączyć jak będzie potrzeba.
Ja wczoraj zamontowałem JOOY DVR Novatek 96658 IMX 322 (Z Chin, ori novatek to chyba nie jest, już kij go tam wie). 40 dolarów mnie przyjemność kosztowała.
http://img.dxcdn.com/productimages/sku_423006_3.jpg
Ekranu nie ma, można fajnie to zamontować (nie rzuca się w oczy). A jak chcę coś podejrzeć to łączę się przez WiFi z telefonem i tam podglądam. To w teorii, dzisiaj zobaczę jak wygląda jakość nagrań
Bart0n napisał(a):Jeżdżę już 2 tygodnie z Truecam A4 [...] Obsługa intuicyjna, dodają dwa uchwyty na szybę i co ważne przyssawka bardzo solidna i od razu łapie. Nie trzeba ślinić ryjem szyby żeby się tydzień trzymała jak ta od g1wh.
stachan napisał(a):Ja używam A5. Zobacz jaka jest różnica (potwierdzam) pomiędzy przyssawką a taśmą (wiem – nie każdemu pasuje klejenie)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości