Czateria...cd
Odkurzacz i elastyczna końcówka, a nie demontaż lampy 
Ale w razie W, da się bez większych ceregieli zdjąć cały reflektor, to nie mazda, że do żarówki trzeba pół auta rozbierać
Ale w razie W, da się bez większych ceregieli zdjąć cały reflektor, to nie mazda, że do żarówki trzeba pół auta rozbierać
Właśnie – po co to żarówki wymieniać jak można zmienić auto na takie ze sprawną żarówką.
Poza tym w instrukcji do auta w rozdziale "wymiana żarówek" napisali, że wymiany należy dokonać w Autoryzowanej Stacji Obsługi bądź w specjalistycznym warsztacie
Poza tym w instrukcji do auta w rozdziale "wymiana żarówek" napisali, że wymiany należy dokonać w Autoryzowanej Stacji Obsługi bądź w specjalistycznym warsztacie

Do C5 instrukcji nie pisali księgowi jeszcze, więc nie musiałem jechać. Chociaż biorąc pod uwagę efekt, może nie ja musiałbym wyciągać szkło z reflektora, a ASO lub wyspecjalizowany zakład 
Ale to może żeby uniknąć takich sytuacji, których początkiem jest przepalona żarówka kierunkowskazu, ludzie nie uzywaja kierunków skręcając?
Ostatnio nawet tak około 18:15 spotkałem dziadka w kaszkiecie powożącego Fabię bez jakichkolwiek świateł – on widział, bo po mieście jechał, latarnie są
Ostatnio nawet tak około 18:15 spotkałem dziadka w kaszkiecie powożącego Fabię bez jakichkolwiek świateł – on widział, bo po mieście jechał, latarnie są

termostat wymieniony jutro rano sprawdzę na ile skutecznie rozprawi się z całkiem wychłodzonym silnikiem, ale na pierwszy rzut oka w aucie cieplej 
korzystał ktoś z tego + apka jakaś OBD Doctor czy inne Torque na androida?
http://allegro.pl/elm327-interfejs-diag ... ml#thumb/5
korzystał ktoś z tego + apka jakaś OBD Doctor czy inne Torque na androida?

Stała pod ścianą prężąc kakao
PeKa napisał(a):instrukcji nie pisali księgowi jeszcze
Moją pisali "księgowi" i mam według niej dokonywać kupę czynności osobiście. Tylko przy niektórych mocno skomplikowanych czynnościach jest zalecenie by udać się do ASO jeśli nie ma się w temacie doświadczenia.
Gib – korzystałem – działa.
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Tak sobie oglądam M5 i taka okazja jest https://www.olx.pl/oferta/mazda-5-2-3-a ... iMuzZ.html
Ile taki sterownik kosztuje że cena niższa od rynkowej o jakieś 8tys?
Ile taki sterownik kosztuje że cena niższa od rynkowej o jakieś 8tys?
-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
Na razie badam temat, dzięki za odzew
Chwilowo nie sądzę żeby na moim hot momie cokolwiek poszło, nawet sklep play nie działa a po włączeniu netu ściągają się te same odinstalowane uprzednio programy i tak jest od momentu kiedy mam ten wspaniały chiński wynalazek.
Stała pod ścianą prężąc kakao
Dziś prowokowałem ESP do pracy i muszę powiedzieć że nie wtrąca się za bardzo chyba że już się przegnie to wtedy ładnie ,,prostuje" auto
. Też muszę kupić sobie coś o diagnostyki ale ja raczej postawię na OP-COM
Beny napisał(a):Tak sobie oglądam M5 i taka okazja jest
Zapytaj sie jakie błędy wyskakują... Może to być również pompa ABS-u.
Arkana , Captur , Mii
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
Okazja z Niemiec to oksymoron. No chyba, że w salonie dostaniesz duży rabat na nówkę. Gdyby się dało, to handlarz by naprawił możliwie najtaniej u kolegi, który mu zawsze ogarnia auta i by zarobił kilka tysi więcej. Po prostu nie wierzę, że ktoś (poza osobami prywatnymi) może sprzedawać tanio auto, a gdyby poświęcił kilka godzin na naprawę mógłby wyrwać 5000 zł np.
To tak samo z klimą ,,panie klima działa tylko nie nabita" potem okazuje się że chłodnica, pompa i przewody do wymiany