Czateria...cd
Bimbak napisał(a):A świeżaka juz masz?
Nie mam bo nie robię takich zakupów żeby uzbierać tyle naklejek
teraz jest ,,Gang Świeżaków" 

W mieście nie trudno o szkody. Nawet w miarę świeżego civica nie dopieszczam zewnętrznie choć ma jakieś mankamenty. Stwierdziłem że nie warto dopóty nie jest garażowany lub przynajmniej nie stoi na prywatnej posesji. W mazdzie za to zderzaka używam zgodnie z przeznaczeniem, otwieram bramę itp 

Jak jestem w Kr to też tam zakupy zrobię,ale cenowo biedra wygrywa,choć fakt wybór konkret.
Dopisano 26 lis 2016 21:42:
Jak jestem w Kr to też tam zakupy zrobię,ale cenowo biedra wygrywa,choć fakt wybór konkret.
Dopisano 26 lis 2016 21:42:
-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
Ma ktoś doświadczenie z Nissanem Pulsar? rozglądam się za autem tego pokroju (dla ojca) i wydaje się ciekawą propozycją.
Dominator napisał(a):W mieście nie trudno o szkody. Nawet w miarę świeżego civica nie dopieszczam zewnętrznie choć ma jakieś mankamenty. Stwierdziłem że nie warto dopóty nie jest garażowany lub przynajmniej nie stoi na prywatnej posesji. W mazdzie za to zderzaka używam zgodnie z przeznaczeniem, otwieram bramę itp
Od 10 dni auto stoi pod blokiem moim. Czyli albo któryś z sąsiadów albo przybysz na chwilę.
Stała pod ścianą prężąc kakao
Nemi ma swój gang 

Beny napisał(a):ale cenowo biedra wygrywa
Taki przykład. Większość jogurtów biedronkowych (podobniej jak lidl) jest robiona z mleka w proszku. Niby nic takiego, bo mleko w proszku nie jest jak niektórzy myślą zamiennikiem mleka. Jest tak samo naturalne jak płynne, ale jednak jest o wiele uboższe w składniki. Podobnie jest z serami. Niska cena nie bierze się znikąd.
Mają niektóre produkty całkiem ok. Polecam jednak przeglądać etykiety ze składem produktów. Często dopłacając kilkanaście groszy można zjeść coś lepszego.
Tak samo piwo w puszce ciekawe dlaczego są 0,55L a nie jak normalnie w dystrybucji 0,5L i to w dziwnie niskiej cenie.