KRAKÓW
Czy może ktoś polecić elektronika/serwis w Krakowie i okolicach zajmujący się xenonami? Mam problem z jedną lampą(prawą), w krótkim czasie wykończyła się żarówka już drugi raz. Chciałbym sprawdzić przetwornice, starter i ogólnie cała lampę. pozdrawiam
- Od: 17 lip 2011, 13:48
- Auto: Mazda 6 GY, 136KM, 2003 oraz 626 GE, 105KM, 1995. CX-5 2.0 165KM 2023
Może żarnik słabej jakości? Bo przetwornica albo działa albo nie. Gdyby to był zapłonik to by lampa nie startowała w ogóle.
P.s
Szykujcie się na przyszłą niedziele na spotkanie
P.s
Szykujcie się na przyszłą niedziele na spotkanie
-
& Marta
- Od: 25 kwi 2014, 11:37
- Auto: Mazda6 GH '08
MazdaSpeed 3 BK '08
Tak spotkamy się w Krakowie 
-
& Marta
MazdaSpeed 3 BK '08
Napisz proszę coś więcej, bo albo jestem ślepy albo zmęczony ale nie mogę znaleźć szczegółów. A jeśli godzina będzie odpowiednia (bo w niedzielę mam jeszcze spotkanie ligowe w darta a tam nie zabiorę samochodu
) to chętnie zajadę moim nowym nabytkiem co by obitego malca miał kto obśmiać 
stasiu_ns napisał(a):Czy może ktoś polecić elektronika/serwis w Krakowie i okolicach zajmujący się xenonami? Mam problem z jedną lampą(prawą), w krótkim czasie wykończyła się żarówka już drugi raz. Chciałbym sprawdzić przetwornice, starter i ogólnie cała lampę. pozdrawiam
podjedź do DKTRONIC w Świątnikach. Jedni z najlepszych w elektronice.
http://dktronic.pl/
W tą niedziele tj. 20.11.2016r zapraszam Was wszystkich na spotkanie cykliczne o godzinie 15:00, pod galerią handlową Krokus. Jeśli pogoda dopisze to parking na zewnątrz 
Ja niestety nie wiem czy się pojawię, ale nic pewnego...
Ja niestety nie wiem czy się pojawię, ale nic pewnego...
-
& Marta
MazdaSpeed 3 BK '08
Postaram się choć na pół godziny podjechać.
A co do pogody to w dzień ma nie padać.
http://www.meteo.pl/um/php/meteorogram_ ... e=Krak%F3w
A co do pogody to w dzień ma nie padać.
http://www.meteo.pl/um/php/meteorogram_ ... e=Krak%F3w
Będę 
Jednak zmiana planów
nie dam rady dziś
Jednak zmiana planów
- Od: 4 mar 2015, 15:39
- Auto: Mazda 6 GJ
Mazda 6 GG
Witam
Ja pozwoliłem sobie reprezentować naszą ulicę sąsiedzie , ale przed małym gronem byłem ja i kolega Balcerek. Jednak warto było , Balcerek to swój chłop
i pogadać było miło.
Pozdrawiam wszystkich nieobecnych i obecnych !
Do zobaczenia
Ja pozwoliłem sobie reprezentować naszą ulicę sąsiedzie , ale przed małym gronem byłem ja i kolega Balcerek. Jednak warto było , Balcerek to swój chłop
Pozdrawiam wszystkich nieobecnych i obecnych !
Do zobaczenia

Fajnie, że ktokolwiek się pojawił, przepraszam, że mnie nie było, ale własnie rozpocząłem remont w domu 
-
& Marta
MazdaSpeed 3 BK '08
Gdzie w Krakowie znajdę sprawdzony sklep z w miarę tanimi częściami?
Potrzebuję amortyzatory na tył do mojej BJ-tki a jak słyszę że mogę wziąć chiński zamiennik za 90 albo kij wie co za 150 zł to już mi się słabo robi.
Myślę, że uda mi się coś pomóc, napisałem PW. 
-
& Marta
MazdaSpeed 3 BK '08
Witam. Mam do wymiany zawieszenie w Mazda 3 2.0 150km 2005 rok, ma ktoś do polecenia jakiś warsztat gdzie znają się na Mazdzie? Chce zaufany warsztat, tylko nie aso bo mnie nie stać, zależy mi na czasie.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
-
ab1s
ab1s napisał(a):Witam. Mam do wymiany zawieszenie w Mazda 3 2.0 150km 2005 rok, ma ktoś do polecenia jakiś warsztat gdzie znają się na Mazdzie? Chce zaufany warsztat, tylko nie aso bo mnie nie stać, zależy mi na czasie.
Pozdrawiam.
bardzo polecam ATDC na witosa, nie wiem jak z terminami ale co do fachowości nie mam zastrzeżeń
- Od: 22 maja 2010, 12:43
- Auto: 323F BA / Z5 '97 + BRC SeQuent MY10 & Triumph Speed Triple 955i SE