Czateria...cd
Po takim wypadku to ma szczęście że jest wśród żywych a taki sam to na pewno nie będzie już.
Gib napisał(a):Load był super
Próbowałem wiele razy, ale nie mogę się przekonać do tego albumu. Chociaż i tak jest lepszy od SA.
Ja w sumie nigdy nie byłem jakimś wielkim fanem Metallicy. Z wielkiej czwórki są u mnie na ostatnim miejscu, no może na równi z rudym Dejvem
JohnnyB napisał(a):Lars napiperdala w ten bęben jak chce
Imho gra tak od wydania czarnego albumu
Ja słucham sobie dzisiaj cały wieczór i ... dla odmiany nie leży mi to. Myślałem że się osłucha i przyjmie ale nie. Master czy And Justice przyjmowały się od pierwszego odsłuchu.
Jakoś nie mogę namierzyć dobrego kawałka z całości – niby ok ale to nie to.
Jak dla mnie to pierwszych 4 płyt mogę słuchać na okrągło. Praktycznie wszystkie kawałki są świetne. Potem była lipa.
Dopisano 20 lis 2016 3:44:
A dokładnie to samo, tylko o jakieś 20% taniej dostanie ze znaczkiem Renault. Bo to przecież zwykły Kangoo jest
Jakoś nie mogę namierzyć dobrego kawałka z całości – niby ok ale to nie to.
Jak dla mnie to pierwszych 4 płyt mogę słuchać na okrągło. Praktycznie wszystkie kawałki są świetne. Potem była lipa.
Dopisano 20 lis 2016 3:44:
JohnnyB napisał(a):Patrz Mercedes Citan .
W jego kwocie masz flotę Dokkerów
A dokładnie to samo, tylko o jakieś 20% taniej dostanie ze znaczkiem Renault. Bo to przecież zwykły Kangoo jest

Grzyby napisał(a):Bo to przecież zwykły Kangoo jest
Faktycznie zmienili tylko przód, mogli wziąć Dokkera kupili by za grosze i mieli większą przebitkę

loockas napisał(a):Gib napisał(a):Load był super
Próbowałem wiele razy, ale nie mogę się przekonać do tego albumu. Chociaż i tak jest lepszy od SA.
Pierwsze wrażenie było słabe, ale z czasem polubiłem ten album, jednak Metallici słucham już raczej z przypadku.
Teraz mam hopla na punkcie FFDP
..::Born To Rise Hell::..
Aż takiej tragedii nie ma
Uważam, że przynajmniej jeden garnitur to powinno się mieć. Mam niby jeden stary, ale, nie założę go. Nie podoba mi się i jest za duży. A że okazja jest by kupić, to będzie problem z głowy na kilka lat, choć przez te kilka lat nie wiem, czy założę go więcej niż raz