Czateria...cd
A ja zostałem zmuszony do zapoznania sąsiadów z Five Finger Death Punch
, dobrze że z wycieczki do jednej fabryki zostały mi stopery do uszu, nie musiałem się ewakuować z domu
.
..::Born To Rise Hell::..
faktycznie dość sporo jak na 4 cylindry.
Pojeździj i podskocz na kolejną regulację. po 1000 km i tak warto pojechać na sprawdzenie.
Pojeździj i podskocz na kolejną regulację. po 1000 km i tak warto pojechać na sprawdzenie.
A ja mam problem z gazem w lanosie z kolei...
Wywala checka, ostatnio jak się podłączyłem fejsem do gazu to widać było że chyba gaz bardziej wrzucony niż zamontowany był... Mapa dość rozjechana. Wolałbym to wystroić na korekty i sprawdzić czy napewno check zapala się z tego powodu, ale nie mogę się połączyć z kompem przez elm'a...
Teoretycznie lanosy od 2003 powinny mieć OBD2, i ten ma taką wtyczkę, ale komunikacji brak. Kupiłem jeszcze dla sprawdzenia stary typ fejsa (ALDL). Zobaczymy czy ten się skomunikuje... na forum daewoo nikt nie wie.
Wywala checka, ostatnio jak się podłączyłem fejsem do gazu to widać było że chyba gaz bardziej wrzucony niż zamontowany był... Mapa dość rozjechana. Wolałbym to wystroić na korekty i sprawdzić czy napewno check zapala się z tego powodu, ale nie mogę się połączyć z kompem przez elm'a...
Teoretycznie lanosy od 2003 powinny mieć OBD2, i ten ma taką wtyczkę, ale komunikacji brak. Kupiłem jeszcze dla sprawdzenia stary typ fejsa (ALDL). Zobaczymy czy ten się skomunikuje... na forum daewoo nikt nie wie.
If you’re in control, you’re not going fast enough.
Ktoś tu lubi metallice?
Gwałcę od kilku dni nowy album i nie potrafię sobie jeszcze wyrobić zdania o tej płycie. Przed premierą byłem zachwycony Hardwired i Moth into flame – Stara Meta wróciła
Następnie odsłuchałem cały album i wrażenia jakby opadły, bo chyba spodziewałem się całej płyty w stylu pierwszych dwóch kawałków. No ale po 4 już chyba odsłuchu zaczynam się przekonywać. Master of puppets to nie będzie, a ale od czasu czarnej płyty to zdecydowanie najlepszy album. Niezbyt zrozumiała była dla mnie twórczość tego zespołu między 1991, a 2016 rokiem 
bullet napisał(a):ekhmm.... co przegapiłem ?
w sumie z największych wydarzeń to Gib kupił Saaba
Chyba Gib kupił cokolwiek. Zawsze uważałem że nieparzyste lata mojego życia są szczęśliwsze 
Co do metaliki uważam że Load był super więc nie cofałbym się aż do 1991. Oczywiście MoP to nie jest bo zawsze młodzi gniewni geniusze są lepsi niż podstarzali geniusze ale akurat load jest ostatnią fajną płytą wg mnie
.
BTW. MoP to pierwsza płyta jaka zagościła w CD w schabie
Co do metaliki uważam że Load był super więc nie cofałbym się aż do 1991. Oczywiście MoP to nie jest bo zawsze młodzi gniewni geniusze są lepsi niż podstarzali geniusze ale akurat load jest ostatnią fajną płytą wg mnie
BTW. MoP to pierwsza płyta jaka zagościła w CD w schabie
Stała pod ścianą prężąc kakao
Nie wiedziałem że tak szybko karetka dojeżdża do wypadku
Co tu dużo komentować widać jak na dłoni wszystko....
Co tu dużo komentować widać jak na dłoni wszystko....
od Garage nic nie słuchałem dłużej niż kilka singli promujących. IMHO jest źle. Nie jak nie wpasowują się w moje gusta. Lars napiperdala w ten bęben jak chce a James drze japę. Już dawno przeszedłem na inne kapelę a byłem na ich 4 koncertach.
jak dla mnie wole nie psuć sobie opinii, zostaje przy wszystkim do Garage.
Teraz terroryzuję Five Finger Death Panch – jak dla mnie jesdna z lepszych kapel jakie wydała USA.
Cover LL Cool J. to bardziej niż majstersztyk.
jak dla mnie wole nie psuć sobie opinii, zostaje przy wszystkim do Garage.
Teraz terroryzuję Five Finger Death Panch – jak dla mnie jesdna z lepszych kapel jakie wydała USA.
Cover LL Cool J. to bardziej niż majstersztyk.