Ja zrobiłem 2300 w niecałe 2 miesiące, toteż nie myślę o tym na razie
A Ropuch u lekarzy właśnie. Znów ręczny będzie działał i może nawet zaryzykuję przegląd
www.mazdaspeed.pl
loockas napisał(a):Ale jako zestaw głośnomówiący sprawuje się średnio z prostego powodu. Mikrofon jest wbudowany w urządzenie, a te masz wpięte zwykle nisko gdzieś w tunelu środkowym. Mikrofon powinieneś mieć jak najbliżej twarzy.
brii napisał(a):Wy tutaj jesteście obeznani ze Spotifi – moja małżonka ma problem z tym ustrojstwem: kiedy ktoś do niej dzwoni to muzyka się nie zatrzymuje i w słuchawkach słyszy muzykę i rozmówcę. Druga sprawa – żeby sterować Spotifi za pomocą słuchawek/zestawu głośnomówiącego trzeba coś/gdzieś poustawiać? Bo z palca nie działa
nemi napisał(a):o puszczę sobie to z telefonu z androidem, gdzie spotify działa dobrze i nie przerywa.
loockas napisał(a):to zwykle dotyczy wszystkich playerów, nie tylko spotify.
Xenocyd napisał(a):Loockas – a google pozwala mieć "rodzinę" jak Spotify? czy każdy płaci za siebie.
Xenocyd napisał(a):Ja w sumie zostaję bo grajek w salonie mi się bez telefonu ze spotify łączy i można z pilota tym sterować, z googlem nie bangla już w ten sposób.
Użytkownicy przeglądający ten dział: darrecki i 73 gości