Czateria...cd
Xenocyd napisał(a):W roadsterze jak taksówkarz raczej się wyklucza
W skodzie rozumiem jak najbardziej. Ja jeszcze mogę do kaszkietu wiatrówkę dołożyć, razem zestaw kozacki (no, gdybym miał jeszcze wąsa...)
Masz skórzaną kamizelkę z dużą liczbą kieszeni?
To jest zestaw kozacki, a nie wiatrówka
Xenocyd napisał(a):W roadsterze jak taksówkarz raczej się wyklucza
W skodzie rozumiem jak najbardziej. Ja jeszcze mogę do kaszkietu wiatrówkę dołożyć, razem zestaw kozacki (no, gdybym miał jeszcze wąsa...)
Lepszy bedzie dres adidasa i cheeki breeki z głośników ... słowiańskie klimaty
Edit ... nie wiem dlaczego mi postów nie łączy ;(
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Drinking wine and killing time
Bimbak napisał(a):nie wiem dlaczego mi postów nie łączy ;(
ups...
Dopisano 16 lis 2016, o 15:53:
może się coś z forum rozjechało po ostatnim upadku?
Dopisano 16 lis 2016, o 15:54:
Używasz Tapatalka?
Arkana , Captur , Mii
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
Chłopaki z forum w drodze na zawody
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

W te lato był wypadek w mojej okolicy właśnie przez źle przypiętą przyczepkę, dyszel wbił się w inne auto jadące z przeciwka z niepełnosprawnymi dziećmi 
Ostry tydzień......
Wielbark zaliczony, będzie niedługo powtórka pewnie, dziś po raz kolejny Częstochowa- sorry Maćku, nie było czasu, jutro Siedlce......ale tym razem weekend w domu
będzie wódeczka grana 
Wielbark zaliczony, będzie niedługo powtórka pewnie, dziś po raz kolejny Częstochowa- sorry Maćku, nie było czasu, jutro Siedlce......ale tym razem weekend w domu
..::Born To Rise Hell::..
Zapomniałem Ci wspomnieć żebyś uważał na samochód w Wielbarku, są tam najlepiej wyszkolone grupy złodziei samochodów w okolicy 
JohnnyB napisał(a):Wjechałem na parking wewnętrzny jako dostawca, musiałem się normalnie przez wagę przeturlać
A przy wyjeździe waga się zgadzała?

Pierwszy sukces – udało się dorobić kluczyk do forda. Chyba z 10 razy biegałem do samochodu. Już z braku pomysłów dlaczego nie działa facet zeszlifował cały kluczyk, żeby był zniszczony jak oryginał i wreszcie zadziałał
.
Ciekawie się dorabia ten kluczyk. Gość patrzy na kluczyk, zapisuje sobie na oko nachylenie od 1 do 4 (1 mały skos, 4 największy) i przystępuje do działania. Można to zrobić nawet ze zdjęcia.
Ciekawie się dorabia ten kluczyk. Gość patrzy na kluczyk, zapisuje sobie na oko nachylenie od 1 do 4 (1 mały skos, 4 największy) i przystępuje do działania. Można to zrobić nawet ze zdjęcia.
Sukces to będzie jak otworzysz maskę 
Bartek1986 napisał(a):Chłopaki z forum w drodze na zawody
Sporo szczęścia że tak sobie dryfowała delikatnie w stronę pobocza. Chciałbym widzieć minę kierowcy jak spojrzał pierwszy raz w lusterka
Fart nie z tej ziemi 
Za każdym razem jak jadę na tor to mam takie koszmary...
Warto zapinać linkę przyczepki – nawet jak się wypnie z haka to nie pojedzie gdzie chce. Inna sprawa – ograniczenia prędkości z przyczepką nie wzięły się znikąd a chłopaki za wolno nie jechały
Za każdym razem jak jadę na tor to mam takie koszmary...
Warto zapinać linkę przyczepki – nawet jak się wypnie z haka to nie pojedzie gdzie chce. Inna sprawa – ograniczenia prędkości z przyczepką nie wzięły się znikąd a chłopaki za wolno nie jechały
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.