Czateria...cd
Wczoraj walczyłem z siostry Ibizą, nie dość że 3 cylindry to jeszcze działały tylko dwa, prawie maluch 

Bartek1986 napisał(a):Auta i tak pewnie nikt nie ukradnie.. więc
Ja go nawet nie zamykam

Z tym kluczykiem to mi go trochę szkoda bo musiałbym go pociachać (a mam tylko jeden
Grzyby napisał(a):Z tym kluczykiem to mi go trochę szkoda bo musiałbym go pociachać (a mam tylko jeden)
W punkcie dorabiania kluczy dorób sobie sam transponder na bazie odczytu z Twojego kluczyka i to przyklej

JohnnyB napisał(a):a miałbyć to miech bez wydatków na auta.....
U mnie chyba za 2tyś km szykuje się serwis wtedy pewnie trzeba będzie sięgnąć do skarbonki.
W zeszłym miesiącu opony, przeglądy, jakieś pierdułki, w tym tłumik......jak nic 1600 PLN trzeba liczyć, jeśli kupie coś na gotowo a nie będę spawał,
W uk można kupić poniżej 300 funtów fajne zestawy, chyba wybiorę taka opcję.
Brii, można to na jakąś fakturę kupić i wrzucić w koszty w PL ?
W uk można kupić poniżej 300 funtów fajne zestawy, chyba wybiorę taka opcję.
Brii, można to na jakąś fakturę kupić i wrzucić w koszty w PL ?
..::Born To Rise Hell::..
Będą mrozy tej zimy? bo nie wiem czy świece wymieniać czy odpuścić na następną zimę 
A nie grzeją ? Odpala dłużej ? Przekaźnik już powinien załączać świece, więc jeśli odpala poprawnie, to jak na razie nie ma potrzeby.
on jest na wieszku, poszukaj kogoś kto ma takiego focusa, mondeo z tym motorem czy cokolwiek innego i podmień, jak bedziesz pewny szukaj używki.
Ostatnio wymienniałem u kumpla przekaźnik właśnie.
Ostatnio wymienniałem u kumpla przekaźnik właśnie.
Prąd rozruchowy w dieslu jest duży, jeśli by ci kilka razy pod rząd chęchłał to przy twoich przebiegach autem, dawno by padł.
Samo kręcenie wtedy gdy przekaźnik nie podrgrzewa świec pewnie dobiło co aku. Jeśli tak, prostownik na nie wiele się zda. Masz obsługowy aku, sprawdzałeś czy w celach jeszcze ejst cokolwiek ?
Po ładowaniu zobacz czy nie spuchł.
Samo kręcenie wtedy gdy przekaźnik nie podrgrzewa świec pewnie dobiło co aku. Jeśli tak, prostownik na nie wiele się zda. Masz obsługowy aku, sprawdzałeś czy w celach jeszcze ejst cokolwiek ?
Po ładowaniu zobacz czy nie spuchł.