Nie grożą nam ..... zęby między muchami

Widzę, że trzeba uważać co się mówi na zlotach, bo telewizja czuwa
www.mazdaspeed.pl
Diego napisał(a):leondarkis napisał(a):Zapraszam na strone 12NAPRAWDE WARTO!!!!!!!!
.
gdzie te dziewczyny były na zlotach, kurde żadnej nie widziałem.....
leondarkis napisał(a):Diego napisał(a):leondarkis napisał(a):Zapraszam na strone 12NAPRAWDE WARTO!!!!!!!!
.
gdzie te dziewczyny były na zlotach, kurde żadnej nie widziałem.....
One siedziały u Gajnka w bagaznikuTeż chciałbym z nimi zatańczyc hehehe Pozostaje nam wiara w nastepne zloty, gdyż moze pojawia sie jakieś aniołki no a moze Gajnek wyciągnie wszystko co ma w bagazniku
ancia napisał(a):witam!zlot był fajny.....mój pierwszy....zawsze musi byc ten pierwszy raz![]()
......a wracając do kobiet to chyba kilka tam było...nieprawdaz
Diego napisał(a):ancia napisał(a):witam!zlot był fajny.....mój pierwszy....zawsze musi byc ten pierwszy raz![]()
Ja tam zadnych kobiet nie widziałem. Były same dziewczynki z Fan Clubu Girlrs Twix![]()
![]()
Za to widziałem i poznałem piękną Mazdowiczkę , która przyjechała takim samych autkiem jak moje. Więc moja efcia nie była osamotniona.
Pozdrawiam i zapraszam na następne zloty.
leondarkis napisał(a):Diego napisał(a):ancia napisał(a):witam!zlot był fajny.....mój pierwszy....zawsze musi byc ten pierwszy raz![]()
Ja tam zadnych kobiet nie widziałem. Były same dziewczynki z Fan Clubu Girlrs Twix![]()
![]()
Za to widziałem i poznałem piękną Mazdowiczkę , która przyjechała takim samych autkiem jak moje. Więc moja efcia nie była osamotniona.
Pozdrawiam i zapraszam na następne zloty.
faktycznie przyjechala interesująca kobieta "efcią" ale gdzies nam uciekła
Nastepnym razem bardziej zainteresujemy sie naszymi GirlsMazdaSpeed:)
wollywolski napisał(a):Kiedy następne spotkanie w okolicy Katowice????
LoB napisał(a):http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=23063
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości