Grupa Śląsk – Browary Tyskie (zwiedzanie i degustacja piwka) – Tychy – fotki od 5 strony!!!
Marcino napisał(a):KosteK napisał(a):pojedziemy w którąś lipcową sobote
No wydaje mi się że byłoby to najlepsze rozwiązanie
Jeśli pozostali zainteresowani byliby podobnego zdania co ja i Marcino to dowiem się w Browarach które lipcowe soboty są luźne i zapodam jeszcze w tym tygodniu terminem. Będzie wystarczająco wcześnie, tak żeby każdy sobie zaplanował wspólny wypad do Muzeum Piwka
- Od: 16 cze 2005, 10:55
KosteK napisał(a):frycek napisał(a):Panowie i panie a właściwie odwrotna kolejność – panie i panowie – zwiedzanie zwiedzaniem a tyskie mozna i tak wypic przy jakims grillu itp.:P:P
Jestem za opcją w niedzielę
Kostek w sobote sie na firmówce wyszalejesz to w niedziele po poludniu bedziesz juz mogl cos zjesc
pozdr
Panie i Panowie bez OT– frycek proponuje oddzielny wątek jeśli chodzi o grilla na Paprocanym.
Jeśli chodzi o zwiedzanie to proponuje piątek – 30.06.2006 w godzinach popołudniowych zwiedzanie ok 17.00. Weźmiemy chyba ten program z 2,5 godzinnym zwiedzaniem.
Chętnych proszę o wpisywanie się poniżej – będę na bieżące edytował 1 post – listę chętnych.
Kostuś z calym szacunkiem dla Ciebie – widze ze jestes tutaj guru od organizacji i idzie Ci to bardzo dobrze na forum, zapodaj tego posta co do niedzieli moze ekipa sie zbierze
Jak zapodasz nowego temata bedziemy go drążyć
Jesli chodzi o mnie to niestety ale cale wakacje mnie nie ma w PL wiec zwiedzanie mnie ominie
pozdr
Yesterday is yesterday.. but tomorrow is today.
- Od: 12 cze 2006, 09:30
- Auto: Opel Corsa 1.4i 8V
Panowie bylbym chetny bylem tam na zwiedzanku jzu ale warto 1 piwko leje przewodnik a pozniej kazdy samoobsluga
tylko jaka wkoncu data na to przypada??
Pozdrowka
dziubek
tylko jaka wkoncu data na to przypada??
Pozdrowka
dziubek
Mazda + saperka – prawie jak Jeep ;)
+
była BeAtka i GabrYsia jest Renifer ;)
Moje ostanie mazdowe maleństwo- http://tnij.org/mazda6gy
+
Właśnie – kiedy w końcu jedziemy, bo nie wiem co ludziom powiedzieć??
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Zapraszamy do ankiety
Edit by mod: Rozmiar samej fotografii/grafiki w podpisie (i całego podpisu) jest jasno określony w temacie FAQ przyklejonym w każdym z działów. Proszę o przestrzeganie zaleceń.
- Od: 12 maja 2005, 21:00
- Auto: Mazda 626 cronos 2.0i 95r.
ancia napisał(a):mam w tym czasie urlop wiec chetnie sie dołącze.Szkoda tylko ze to nie WARKA
hehe doklładnie...
- Od: 1 cze 2006, 22:16
- Auto: Yamaha R46 05r
8 lipca wyjezdzam, jezeli bedzie wczesniej to oczywiscie sie pisze na to (30 czerwca jeszcze nie wiem w jakich godzinach bede mogl) Dam znac.
Noś odblaski i żyj When I go driving I stay in my lane but getting cut off it makes me insane I open the glove box reach inside I'm gonna wreck this fucker's ride...

qlesh napisał(a):8 lipca wyjezdzam, jezeli bedzie wczesniej to oczywiscie sie pisze na to (30 czerwca jeszcze nie wiem w jakich godzinach bede mogl) Dam znac.
8 lipca jest "spot LO 21"
- Od: 10 sty 2006, 17:29
siwy_dymek napisał(a):8 lipca jest "spot LO 21"
No wlasnie. Mamy nowych gosci na zlociku?
Noś odblaski i żyj When I go driving I stay in my lane but getting cut off it makes me insane I open the glove box reach inside I'm gonna wreck this fucker's ride...

JA jeszcze nie wiem wiele zalezy od decyzji lekarza od wczoraj jestem zagipsowany conajmniej na 14 dni bo zerwalem wiazadla w kolanie
Pozdrawiam
dziubek
Pozdrawiam
dziubek
Mazda + saperka – prawie jak Jeep ;)
+
+