przez Bigbluee » 5 lis 2016, 21:20
Ja Ci powiem tylko tyle: Mój filtr na M6 na mobile.de mam założony na 7000 euro i poniżej 150 tys km i GH się nie wyświetlają bo nie mają prawa. Raz się jedna wyświetliła z rozbitym tyłem gdzie w tytule bylo "mówimy po polsku". Tu cena wynosi 6980 euro łącznie z zarobkiem handlarza. Andrzej z Carpasji sprowadził ostatnio ze Szwecji GH po opłatach za 36k zł. W ostatnich 2 miesiacach były do kupienia na forum 2 GH zadbane, serwisowane za 40 i 43k zł.
Pomniejszając 30k zł o zarobek mamy jakies 26-27k zł. Za tą cene NIE KUPISZ idealnej GG a co dopiero GH...
Czy to jest możliwe aby GH tyle kosztowało? Ja powiem że nie. Handlarz powie że tak.
Ludzie, nie szukajcie OKAZJI. Takie nie istnieją. GH nie może kosztowac 30k zł. Jeleń w Niemczech kupił za 30k euro w slonie i sprzedaje teraz po 6k euro Polakowi z milosci do Polski? No raczej nie.
Ja osobiście mam nadzieje po wszystkich opłatach zmieścić się w 30k za GG ale wymagania wobec egzemplarza mam spore. Jednak cenie swoje pieniądze i w przypadku samochodu dąże do tego aby był jak najbliższy ideałowi ale to kosztuje.