Hej,
czy ktoś z Was zmieniał trzecie światło stopu na LED ?
Moja trójka ma lampy led i strasznie drażni trzecie światło STOP z normalną żarówką.
Myślę o jakiejś taśmie ledowej? Co sądzicie?
Przeróbka trzeciego światła STOP na LED
Strona 1 z 1
wsadż żarówke ledową 
Przedstawiciel regionalny VOTUM SA
Żarówka ledowa dalej Ci będzie świecić (wyglądać) jak zwykła żarówka, bo tam jest w tym kloszu (mowa o wersji z trzecim światłem montowanym za szybą w klapie) tak umiejscowiona, że odbłyśnik wraz czerwonym plastikiem wytwarzają punktowy i jednolitego natężenia kolor czerwony. Tam trzeba wstawić pasek ledowy, żeby to jakoś wyglądało i działało podobnie jak trzeci stop umieszczony w lotce.
Mod jest banalny i mam już wszystkie graty do tego zabiegu ale brak mi czasu i chęci by się za to zabrać.
Mod jest banalny i mam już wszystkie graty do tego zabiegu ale brak mi czasu i chęci by się za to zabrać.

-
Maciek
- Od: 17 sie 2013, 20:33
- Auto: JEST
Mazda6 GJ Sky-G 2.5 '14 SkyPassion
BYŁA
Mazda3 1.6 BK MZ-CD '05
jak już będziesz po takiej operacji to bym poprosił o jakąś instrukcje
będę mega wdzięczny bo nie wiem za bardzo jak sie za to zabrać, na pewno potrzebny mi jest pasek ledowy czerwony i biały klosz lub odwrotnie żeby to wyglądało punktowo ale gdzie i jak sie wpiąć to nie mam pojęcia a nie chce nic popsuć 
Strona 1 z 1